Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mások is ezt látják? A profil...

Mások is ezt látják? A profil képem helyett a gmail egy családi képet jelenít meg a telefonomon, hogy lehet?

Figyelt kérdés

Ha a gmailt nézem a telefonomon a levelek előtti profil képeken a céges logó helyett egy családi képet mutat. Ha a laptopon nézem a levelezésem ott semmilyen képet nem mutat és a profikép is az amit én állítottam be.

Nincs picassám ás a gmail+ ban sincs ilyen kép. Ez a családi kép a férjem névjegyének a képeként állítottam be az okostelefonon.

Most minden ügyfelem ezt látta? Elég kínos. Hogy tüntessem el?

2013. okt. 26. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Töröld a képeket, és csak a cég logót hagyd meg!

(igen, minden ügyfeled azt látja, amíg nem törlöd, valahogy még is, a beállított profilképnek veszi...)

2013. okt. 26. 18:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Honnan töröljem? A telefonomról az összes képet? Van valami ötlet hogy hogyan előzhetném legközelebb meg hogy privát képet használjon a gmail?
2013. okt. 26. 18:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Kitöröltem a férjem névjegyét a telefonomról, most a névjegykártyámat jeleníti meg, még mindig nem a logót. Hogyan fér hozzá ezekhez?
2013. okt. 26. 18:45
 4/5 anonim ***** válasza:
a gmail levelező rendszerben, a Beállításokban!
2013. okt. 26. 19:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Beállítások/általános/Képem: ott csak a logó szerepel.
2013. okt. 26. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!