Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Feltötrék a Routert. Hogy...

Feltötrék a Routert. Hogy tudnám megoldani a problémát?

Figyelt kérdés

A jelszót már megváltoztattam,26 karakteres.Még mindíg rajta van a hálózaton és lopja netet.Mit tudok csinálni?

Brute Force-val próbáltam rácsatlakozni a gépére,rengeteg módszert próbáltam de nem sikerült.Segítsetek,PLS!

2013. okt. 26. 11:26
1 2
 11/20 P.O.C. ***** válasza:

A jelszavad értelmes szavak? Mert lehet jobb lenne generáló szoftverrel jelszót adni.

Pl ezzel: [link]

A WPS le van tiltva a routeren? (TP-Link -nél ugyan ez QSS)

Ugyanis ez biztonsági rés, és ezt kihasználva is be tudnak lépni.

Jó erős WPA2-PSK/AES jelszó, MAC szűrés, és SSID elrejtés. Ez minden amit tehetsz, ha ez után is sikerül neki, akkor ügyes fickó és megérdemli a potyanetet, meg persze a rendörségi feljelentést is. :D

2013. okt. 27. 09:37
 12/20 A kérdező kommentje:
Megpróbálom,köszi :)
2013. okt. 27. 09:40
 13/20 A kérdező kommentje:
QSS-t akkor tiltsam le? :D
2013. okt. 27. 09:50
 14/20 P.O.C. ***** válasza:
Mindenképp.
2013. okt. 27. 09:50
 15/20 A kérdező kommentje:
Minden oké már csak az SSID elrejtés kell,az hol található?
2013. okt. 27. 09:55
 16/20 P.O.C. ***** válasza:

Wireless -> Wireless Settigs

Vedd ki a pipát innen: Enable SSID Broadcast

Ez után a kliensek is kérni fogják az SSID -t is első csatlakozáskor. Célszerű nyilván megváltoztatni az SSID -t is, hiszen a támadó már ismeri a jelenlegit.

2013. okt. 27. 10:03
 17/20 A kérdező kommentje:
Mindent megcsináltam,rebootoltam a routert,de semmi amint kész a reboot azonnal rajta van ugyanúgy.Én ezt nem értem...
2013. okt. 27. 10:10
 18/20 A kérdező kommentje:
Amúgy megnéztem,hamachin keresztül nem csatlakozhat az internetre? Meg megnéztem a feladatkezelőt és ott van a szolgáltatásoknál a HomeGroupProvider.Ha ezt letiltanám akkor mi lenne?
2013. okt. 27. 10:17
 19/20 P.O.C. ***** válasza:
Elképzelhető. Mivel, hogy ennyi védelmet, ilyen rövid idő alatt lehetetlen áttörni még egy vérprofinak is.
2013. okt. 27. 11:35
 20/20 A kérdező kommentje:
Megvan!!Igazam volt,hamachin keresztül csatlakozott a netre és onnan lopta...Azt nem tudom már hogyan de így csinálta! Már működik,köszönöm a válaszokat,főleg P.O.C.-nak! :)
2013. okt. 27. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!