Feltötrék a Routert. Hogy tudnám megoldani a problémát?
Figyelt kérdés
A jelszót már megváltoztattam,26 karakteres.Még mindíg rajta van a hálózaton és lopja netet.Mit tudok csinálni?
Brute Force-val próbáltam rácsatlakozni a gépére,rengeteg módszert próbáltam de nem sikerült.Segítsetek,PLS!
2013. okt. 26. 11:26
3/20 anonim válasza:
mi újabban,mindig kikapcsoljuk a routert is ,ha nem netezünk,
-és azóta, lepattant rólunk az összes ember aki eddig tőlünk lopta a netet,
4/20 anonim válasza:
Mondjuk érdekes hogy a WPA2-es értelmesjelszavas netre is betörnek, azt hittem az egy darabig még "feltörhetetlen".
5/20 A kérdező kommentje:
Hát most már minden feltörhető az a baj :/ A MAC szűrést beállítom,meglátjuk mi lesz.
2013. okt. 27. 08:56
6/20 P.O.C. válasza:
Milyen típusú routered van? Mi alapján feltételezed hogy lopják a netedet?
7/20 A kérdező kommentje:
TP-LINK TL WR 740-N
Amúgy nem vagyok 100 benne de tanár is ezt mondta szval...
Nem akarom megkockáztatni.
Amúgy [link]
2013. okt. 27. 09:07
8/20 P.O.C. válasza:
Ezzel így nem sok minden érsz. A router webes felületét nézd meg.
Wireless --> Wireless Statistics
Itt egy alapból lesz, de az maga a router. A MAC címmel ellenőrizheted, amit a router címkéjén is megtalálsz. A többi pedig kliens.
9/20 A kérdező kommentje:
Beállítottam a MAC szűrést,P.O.C, 2 darab felhasználó van a statisztikák szerint de ezek a családtagok mert őket beírtam a szűrőbe.De Úgy is megpróbáltam,hogy senki se volt a MAC szűrőbe,de mégis még rajta van ez a "BENCE-PC".
2013. okt. 27. 09:25
10/20 A kérdező kommentje:
Olvastam elvileg hogy 2 darab számítógép 1 infrastruktúrán keresztül csatlakozik az internetre.És ez a Router de kihúzni meg nem akarom mert akkor engem ölnek meg hogy nincs a telón net -.-
2013. okt. 27. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!