Miért zárja be magát csomószor a Google Chrome?
Figyelt kérdés
Akartam feltölteni egy videót a youtube-ra, ezért kiraktam a szobám elé a laptopomat hogy az éjjel ne zavarjon. És mire reggel felkelek. A Google Chrome megvan nyitva, de ezt a gép automatikusan nyitotta meg mert valamiért bezárta.
És akkor ilyenkor elvesznek az aktuálisan menő letöltéseim, feltöltéseim.
Mit tudok ez ellen tenni?
2013. okt. 26. 01:42
1/5 anonim válasza:
A Windows Frissítések engedélyezve vannak? Milyen Operációs Rendszer? Mert ha a Windows Frissítések engedélyezve vannak az játszhat közbe.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, windows-om van. Azt mondod hogy tiltsam le a windows frissítéseket? És akkor nem fogja bezárni?
2013. okt. 27. 12:58
5/5 Kőhalmi László válasza:
bocs hogy beleszólok, de hasonló problémával küzdök: az első chrom megjelenése óta ezt használom, de azzal nem voltak ilyen problémák. mióta feltettem talán a 17es verziót (most éppen a 30-as fut)azóta csak úgy magától leáll minden előzmény nélkül. Tud rá valaki valami infót vagy megoldást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!