Ha letöltés után (utorrent) leállítom a Seedelést, akkor milesz?
Figyelt kérdés
2013. okt. 24. 17:48
1/7 anonim válasza:
semmi vagy valami. ha olyan oldalról töltötted, ahol például regisztrálni sem kell, pl a thepiratebay. egyéb esetben meg az oldal szabályzata írja le.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, TPB-ről szoktam leginkább, bár Nosteam.ro-ról is szoktam (oda se kötelező a reg.) szóval, akkor nem lesz lassabb a letőltés, vagy valami?
2013. okt. 24. 17:56
4/7 Csxeba válasza:
De tegyük hozzá csak a teljesség kedvéért, hogy a Bittorrent illemszabály megkövetelné, hogy legalább egy kicsit tölts vissza. Ha nem tölt vissza, ne tartsd seed-ben, de ha tölti akkor egy kicsit tölts a többieknek :D
Persze nem kötelező :D
5/7 A kérdező kommentje:
Áh, nem szeretném, mert álltalában letöltések után játszani szeretnék azzal az adott játékkal, amit letöltöttem, és valamiért akadozik, szerintem miatta.
2013. okt. 24. 19:50
6/7 anonim válasza:
én úgy tudom ezt az etikai szabályt betartani, hogyha esetleg csak néhány seeder van, akkor maradok, de az ilyen nagyon népszerű letöltés, ahol legalább van 100-200 aktív seeder, ott nem mindig hagyom ott.
7/7 A kérdező kommentje:
ok, kösz :D
2013. okt. 24. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!