Mit a véleményetek az Isohunt megszünéséről?
Figyelt kérdés
2013. okt. 22. 12:54
1/6 anonim válasza:
Khm... az, hogy akiknek ez "köszönhető", azok éljenek nemi életet a nyamvadt kapitalista, üzletszerű kéjelgést folytató édesanyjuknak a szájával.
2/6 anonim válasza:
Óriási respect az első válaszolónak, akivel most a világon pár száz millió ember (velem együtt) tökéletesen együtt érez!
3/6 anonim válasza:
Nem kell félni, mert egy hónapon belül lesz helyette egy olyan torrent oldal, ami átveszi a helyét. És ez mindaddig így lesz, még egy szerencsétlen PC játékért tizenezer forintokat kérnek el, a csóró kelet-európai lakosságtól.
4/6 anonim válasza:
Szüntessék csak és pereljenek a kapzsi, burzsuj nagyvállalatok és kiadók! Ezzel baromira nem lesz kevesebb letöltés. Ha nincs Isohunt, van TPB, Ncore, DC++, stb. Szüntetgethetnek a világba, a helyén úgy is "kinő" mindig egy másik torrent oldal. Ennyi.
5/6 anonim válasza:
Régen én is sokat használtam, nem tudtam volna elképzelni nélküle a film-letöltéseimet. De amióta kaptam meghívókat két magyar torrent oldalra már csak azokat használom. Ott még több mindent megtalálok mint az Isohunton.
Szóval, most már nem érint a megszűnés. De 2 éve még biztosan a fejem vertem volna a falba.
6/6 _Random válasza:
Semmi, mivelhogy már ÚJRAINDULT :DDD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!