Lehet-e telepíteni az outlook expresst a windows 7-en, és hogyan?
Ha nem akarod, hogy az op.rendszer része legyen, akkor pedig válaszd ezt. [link]
Nekem Mozilla Thunderbirdem van, nagyon jó és biztonságos. A linkeket a Firefox-ban nyitja meg.
"szerintem Mozilla Thunderbird !outlook egy hulladék kalap szar nekem már 4 éve Thunderbird van és csak jót lehet mondani róla!üdv"
Tehát fogalmad sincs milyen az Outlook (Express) vagy a Windows Live Mail, de mivel te nem használod és nem is értesz hozzá csak szar lehet? LOL
uhuh neked windows 7-ed van???
vazze az cool(vagyis húúúúhaaaaaaaaaa)
az még tök uj!!!
"szerintem Mozilla Thunderbird !outlook egy hulladék kalap szar nekem már 4 éve Thunderbird van és csak jót lehet mondani róla!üdv"
Attól hogy te nem élsz ezeknek a programoknak a lehetőségeivel még nem biztos hogy szar - ne a borító alapján alkoss véleményt.
A firefoxal mi a baj? Max a hulladék gépeken esik össze állandóan nekem nagyon sok éve ez van és szerintem hosszú ideig ez marad.
Outlook express: na igen, itt be kell állítani a pop3/imap és az smtp levelezési címét. Hitelesítés esetén a hozzá való nevet és jelszót is be kell állítani persze fantázia névnek bármit adhatsz. Előnye hogy közvetlen letölti a szerverről a leveleket így nem kell a böngészőt használni hozzá.
Hátránya: egyes ingyenes levelező szolgáltatások nem veszik bejelentkezésnek a programot így megadott időközönként meg kell látogatni a webhelyet.
Előbb probáld ki utána fikázd.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!