Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehet-e telepíteni az outlook...

Lehet-e telepíteni az outlook expresst a windows 7-en, és hogyan?

Figyelt kérdés
2009. nov. 11. 21:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Mail

[link]

2009. nov. 11. 22:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Outlook Express nincs Win7-en, van helyette Windows Live Mail.
2009. nov. 11. 22:11
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

Ha nem akarod, hogy az op.rendszer része legyen, akkor pedig válaszd ezt. [link]

Nekem Mozilla Thunderbirdem van, nagyon jó és biztonságos. A linkeket a Firefox-ban nyitja meg.

2009. nov. 11. 23:33
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
szerintem Mozilla Thunderbird !outlook egy hulladék kalap szar nekem már 4 éve Thunderbird van és csak jót lehet mondani róla!üdv
2009. nov. 12. 02:04
 5/9 anonim ***** válasza:
23%

"szerintem Mozilla Thunderbird !outlook egy hulladék kalap szar nekem már 4 éve Thunderbird van és csak jót lehet mondani róla!üdv"

Tehát fogalmad sincs milyen az Outlook (Express) vagy a Windows Live Mail, de mivel te nem használod és nem is értesz hozzá csak szar lehet? LOL

2009. nov. 12. 07:12
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

uhuh neked windows 7-ed van???

vazze az cool(vagyis húúúúhaaaaaaaaaa)

az még tök uj!!!

2009. nov. 12. 12:31
 7/9 anonim ***** válasza:

"szerintem Mozilla Thunderbird !outlook egy hulladék kalap szar nekem már 4 éve Thunderbird van és csak jót lehet mondani róla!üdv"

Attól hogy te nem élsz ezeknek a programoknak a lehetőségeivel még nem biztos hogy szar - ne a borító alapján alkoss véleményt.

A firefoxal mi a baj? Max a hulladék gépeken esik össze állandóan nekem nagyon sok éve ez van és szerintem hosszú ideig ez marad.

Outlook express: na igen, itt be kell állítani a pop3/imap és az smtp levelezési címét. Hitelesítés esetén a hozzá való nevet és jelszót is be kell állítani persze fantázia névnek bármit adhatsz. Előnye hogy közvetlen letölti a szerverről a leveleket így nem kell a böngészőt használni hozzá.

Hátránya: egyes ingyenes levelező szolgáltatások nem veszik bejelentkezésnek a programot így megadott időközönként meg kell látogatni a webhelyet.

Előbb probáld ki utána fikázd.

üdv

2012. szept. 19. 15:04
 8/9 eszpi1 válasza:

Regisztráció után innen letöltheted az Outlook Expresst Win7/8-ra, akár magyar nyelven is.

[link]

2014. júl. 29. 18:19
 9/9 anonim válasza:
Lehet, hogy jó a Run As Xp szoftvere, de nem regisztrálni, hanem fizetni kell!
2015. júl. 3. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!