Hogyan lehet egy olyan oldalt feloldani ahonnan csak úgy lehet letölteni egy fáljt, hogy ha csak előfizetek valami telefonos dologra?
Figyelt kérdés
2013. okt. 20. 08:32
1/12 anonim válasza:
Úgy , hogy előfizetsz valami telefonos dologra !
Inkább ne próbálkozz ilyenekkel !
2/12 A kérdező kommentje:
Azért nem akarok előfizetni mert sms-enként 700 Ft-ba kerül és hetenként küldenek vagy egy hatot
2013. okt. 20. 08:44
3/12 anonim válasza:
Ha le akarsz tölteni valamit keress rá szinte mindent megtalálsz, csak rá kell szánni az időt
4/12 A kérdező kommentje:
Ez egy olyan fálj amit nem lehet csak úgy letölteni mert ezzel sokat lehet spórolni(egy játék hack)
2013. okt. 20. 08:52
5/12 anonim válasza:
Az egy olyan fájl, ami nem létezik, ezért található meg csak ott!!!! Lehúzás az egész, minden nap van egy ilyen kérdés...
6/12 anonim válasza:
Keress rá a google-val biztosan nem csak egy helyen van.
De ha leírnád a játék nevét talán lehetne segíteni
7/12 anonim válasza:
Nem található meg máshol. Ez a lényege, hogy egy nem létező hack-et vagy egyebet kínálnak emeltdíjas SMS-ért, hogy lehúzzanak. Ha fizetsz és nem kapsz semmit, vagy nem azt kapod amit ígérnek, akkor meg mit csinálsz??? Igen, semmit.
Ezért írtam, hogy hagyd a francba, mert parasztvakítás az egész...
8/12 A kérdező kommentje:
Ez egy hack a Goodgame Gangsterhez
2013. okt. 21. 10:35
10/12 A kérdező kommentje:
Ezt már én is néztem és innen is töltöttem le de már a program megvan de csak egy jelszó kell ahhoz, hogy használhassam,de ahhoz, hogy ezt letöltsem egy ilyen telefonos előfizetéses dolog kell.
URL: [link]
2013. okt. 22. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!