XxXxSaNyIxXxX kérdése:
Hogyan tudni pézt keresni az interneten pénz befektetés nélkül?
Figyelt kérdés
Szeretnék pénz keresni pl.Reklámok nézegetésével.
Like olásal stb. De a legfontossab hogy ez mind online történjen!Ptc oldalakat meg mprobálgatam de nagyon hosszas idő! Létszi segitsetek! Hogyan tudnék online pénz keresni?
2013. okt. 19. 09:53
1/5 anonim válasza:
Amit felsoroltál az mind sok idő és kevés pénz. Ha lehetne, akkor mindenki ott "dolgozna" és nem a munkahelyén...
2/5 A kérdező kommentje:
nem millárdokat akkarok de a ptc oldalak fizetnek?
2013. okt. 19. 09:57
3/5 anonim válasza:
gondoltam, de tízezreket sem fogsz keresni...
4/5 A kérdező kommentje:
nekem böven elég havonta 1000 is...
2013. okt. 19. 10:00
5/5 anonim válasza:
annyit se, kivéve ha reggeltől estig azt csinálod, de jobban ki vannak ezek találva. például a legtöbb ptc oldal direkt nem ad 1 nap alatt bizonyos oldalnál többet, és akkor nyomogathatod 2 hónapig, akkor esetleg összehozol 1 dollárt. ha írsz privátot, akkor adok 1 oldalt, ami talán jó, de az sem fix havi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!