Dorina90 kérdése:
Hogyan tudom elküldeni e-mailben a házimat?
Figyelt kérdés
Megcsináltam a házimat WordPad-ben és el szeretném magamnak küldeni e-mailben. Ezt hogyan tudom megtenni?2013. okt. 18. 23:19
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Megnyitod az e-mail szolgáltatóban lévő fiókot, új levelet hozol létre, kitöltöd a szükséges adatokat (címzett, tárgy, levél szövege), majd a csatolmány (attachment) hozzáadása lehetőséggel betallózod a gépedről a dokumentumot. Feltöltésre kerül és küldéskor azt is megkapja a címzett.
Miért magadnak küldöd? Ha azért hogy a neten is elérhető legyen, akkor megpróbálhatod piszkozatként menteni vagy ha két e-mail fiókod van akkor egyikről a másikra küldeni, vagy egy online tárhelyre feltölteni amit később elérhetsz bárhonnan.
3/3 anonim válasza:
Toldacuccodra feltöltöd, vagy használd a Google Docs-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!