Hogyan tudok elküldeni e-mailben ~32MB pdf mellékletet, valamilyen tömörített formában?
- Mindenképp e-mailen kell küldenem, azaz az nem megoldás, hogy felteszem egy tárhelyre, ahonnan a címzett letöltheti magának.
- Jó lenne, ha az anyagot -ami kb. 25-28 db .pdf fájl- egyben küldhetném el.
Létezik valamilyen ingyenes tömörítési lehetőség, amivel a .pdf fájlokat lehet tömöríteni?
Nincs. A PDF eleve tömörít, azon már nincs mit tömöríteni.
Az online tárhely miért nem játszik? A fogadónak nem mindegy, hogy a "Melléklet letöltése" gombra kell kattintani, vagy egy linkre és ott a "Letöltés" gombra?
Köszönöm a gyors választ.
Hivatalos helyre kell küldenem az anyagot.
Beszkennelt iratanyagról van szó.
A szkennelésnél már eleve csak olyan kis felbontást adtam meg, hogy még elfogadható minőségben látszik a tartalom.
A anyag jellege sem olyan, hogy nyugodt szívvel tölteném fel ingyenes tárhelyre.
Szóval akkor csak azt tehetem, hogy több e-mailben küldöm el.
Citromail-on 1GB küldhető el...
Igaz csak 7 napig lehet letölteni.
Dehogy színesen. Akkor még nagyobb lenne. :)
Simán fekete-fehérben és 200x200 dpi-vel.
Ennél kisebb felbontással már nem látszott volna olvashatóan az anyag.
Persze ahogyan nekem gondot okoz egyben küldeni, lehet, hogy a címzettnek se érkezne meg egyben... (?), ekkora méretben.
Köszönöm a citromailes javaslatot.
Megfontolom.
Betömöríted több kötetes csomagolással, majd több e-mail -ben elküldöd a darabokat.
Hátránya hogy ha a fogadó IT analfabéta, akkor nem tud majd velük mit kezdeni.
Tapasztalom szerinte a WinRAR újabb verzió elég jól csomagolnak PDF -et, de hát az sem isten.
Ha nincs mindenképp szükség a szkennelt verzióra csak a tartalmára, a szövegére, akkor a szkennelt példányra eressz rá valamilyen szövegfelismerő programot ami valami más formátummá alakítja (vagy megtartja a pdf-et) a doksit így kisebb lesz a végeredmény.
Sajnos nem tudok biztosan működő progit ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!