Miért nem működik a hálózati vezérlő?
Figyelt kérdés
Elvittem az acer aspire 5750zg típusú laptopomat szervizbe, hogy fújják ki belőle a port, mert állandóan túlmelegedett, és leállt. Kifújták, és újra is telepítették a gépet,de azt mondták, hogy valamiért nem működik a wifi kártya, nem lehet csatlakozni az internethez(előtte semmi baj nem volt vele). Kaptam hozzá egy usb wifi adaptert, amivel működik az internet. Viszont kíváncsi lennék, hogy mi történhetett, és örülnék neki, ha meg tudnám oldani.2013. okt. 18. 20:58
1/1 itfroccs válasza:
Kaptál, ingyen adtak? Nálam a HP szervízben volt hasonló eset.. Még a csavarokat se tették vissza minden helyre, én kiverném a balhét, ha működött mikor bevittem... Mert ilyenkor felvesznek egy hiba leírást és ha wifről nem volt szó valamit elrontottak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!