D-Link DWL-G520+ Win7 driver probléma?
Sziasztok!
Egy D-Link DWL-G520+ (Rev.A) pci-os hálózati kártyával kapcsolatban lenne kérdésem. Tudom, kicsit öregecske kártya de gondoltam most megpróbálom működésre bírni Win7 alatt. A gyártó FTP-oldalról sikerült leszednem az elvileg win7 kompatibilis drivert.
Miután leszedtem fel is tettem de természetesen semmi sem történt, ismeretlen hálózati eszköz.
Annó úgy kellett telepíteni ezt a kártyát, hogy a driver telepítése előtt fizikailag el kellett távolítani a kártyát a gépből. Majd driver telepítés után kellett a gépbe rakni.(Mivel XP-n sikerült megoldani úgy, hogy nem kellett kivenni a kártyát, ezért win7-en is így probálkoztam.)
Mivel nem jártam sikerrel, a driver eltávolítása után megpróbáltam úgy, hogy előbb telepítettem,majd egy másik slotba tettem vissza a kártyát. Így sem működött.
Ezt követően, gondoltam próbálkozom a win7 integrált driverekkel, meg is találtam, igaz nem a D-Link driverei között (mivel atheros chip van a kártyán), de meglett, telepítés után eszközkezelő fel is ismeri, de megjelenik a pici háromszög felkiáltójellel, Az eszköz nem működik Error code: 10 üzenetet találom Jobbklikk->Tulajdonságok/Általános fül alatt.
Természetesen keresgélek még, csak gondoltam hátha találkozott már valaki hasonlóval.
Előre is köszi!
Látom már itt is küzdöttél az eszközzel, és nem is akármilyen segítséget kaptál:
2-3 eFt között kaphatsz Windows 7 matricás PCI/PCI-E kártyákat. Szerintem ennyiért nem éri meg ennyit szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!