Dobjam ki a kukába az egész BLOGSPOT blogomat? ELEGEM VAN!
Figyelt kérdés
Hiába szabom testre a sablont, bár kijelzi, hogy persze, mentve van, minden a lehető legnagyobb rendben, ha megnézem "kívülről" vagy megnézi valaki más, akkor az alapsablont adja ki. Ha megnézem a testreszabás menüt, ott minden tökéletes. Illetve az volt eddig. Most ott is az alapsablont mutatja és NEM LEHET MÓDOSÍTANI SEMMIT, egyszerűen nem reagál a beállításokra. De hoppá, most újra bejelentkeztem, és most újra mutatja a beállításaimat! Viszont ha kijelentkezek, megint az alapsablon látszik!
Most mi az istent csináljak vele, vágjam falhoz az egész blogot? Én a GOOGLE-tól többre számítottam!
Vagy akkor ajánljatok valami másik jó blogrendszert, és költözök. ELEGEM VAN.
2013. okt. 17. 14:24
2/3 anonim válasza:
Tényleg szar, nekem a betűtípust nem szokta megváltoztatni (vagy jelen esetben képkeretet)akkor sikerül újra, ha megváltoztatom a sablont. Ha van időd meg tudod csinálni, hogy megváltoztatod aztán visszaállítod azt amit már beállítottál (csak sajnos ugye sok időt elvesz és nem biztos hogy mindenre emlékszel) Nekem eddig ez vált be.
3/3 edemmester válasza:
Érdekes, a maradék embereknek tökéletesen működik. Esetleg más böngészővel? Más gépről? Vagy tán nem várod meg míg kiírja hogy elmentve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!