Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az ismerősöm megoszthatja a...

Az ismerősöm megoszthatja a beleegyezésem nélkül egy egész fényképalbumomat az üzenőfalára?

Figyelt kérdés
Az adatlapomat csak az ismerőseim láthatják (akiket személyesen ismerek és megbízok) .A fényképalbumomat is csak ismerősök láthatják, de az egyik megosztotta az egész fényképalbumomat! Neki nyilvános az adatlapja igy láthatja mindenki..... milyen szabály van ilyen esetben?

2013. okt. 17. 08:42
 1/3 anonim válasza:

1. Felszólítod, hogy vegye le, mert sérti a személyiségi jogaidat.

2. Az oldal vezetésének írsz, hogy ök figyelmeztessék az iletöt.

3. Az illetöt TE tiltod le az ismerösök közül.

4. Feljelented az adataiddal való visszaélés miatt.

2013. okt. 17. 09:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Az az ismerősöm aki ezt tette egy idősebb nőismerősöm a régi munkahelyemről, biztos vagyok benne, hogy nem akart nekem rosszat! Csupán tapasztalatlanságból tehette. A barátnőm viszont nem értette meg miért szedettem le vele a fényképalbumomat, hiszem én ahogy megosztottam a családi képeimet , ezzel vállaltam a nyilvánosságot is! Hiába magyaráztam , hogy az én adatlapom nem nyilvános és az ismerőseimnek teszem láthatóvá a képeimet. Ezért vannak az adatvédelmi beállítások is...
2013. okt. 17. 09:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Hiába osztotta meg nyilvánosra, csak a közös ismerőseitek látják az ő falán is. Kivéve, ha egyenként letöltötte és feltöltötte megint.

Ha csak megosztotta, akkor kattints bele és látni fogod, hogy nem lett az nyilvános.

2013. okt. 17. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!