Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi értelme a youtube-nak?

Mi értelme a youtube-nak?

Figyelt kérdés

Most töltöttem fel youtube-ra egy 1 perces videót, és fél óra múlva ezt az üzenetet olvasom: A videót világszerte letiltották! Ennyit a youtube-ról!

1-2 órát szenvedek vele, mire feltölti, és minden kommentár nélkül törlik, vagy letiltják. Pedig most akartam youtube-ra feltölteni videókat, olyanokat is, amiket magam készítettem, de nem éri meg a fáradozást emiatt!

A másik az, hogy nem nézi a fene sem.

Nem mellesleg mérgemben az eddigi videóimat mind kitöröltem, ami fel volt töltve oda.

2013. okt. 16. 21:53
 1/7 A kérdező kommentje:
Emiatt jobb az indavideo. Ott legalább nem törölnek ki semmit.
2013. okt. 16. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Gondolom olyat töltöttél fel, ami licenszet sértett, ami akár egy háttérzene miatt is lehetett.

Az meg hogy nem nézi senki az már csak rajtad múlik. Egyik ismerősöm is csak az ismerősei által kapott megtekintéseket kapta egy jó ideig, most pedig egy állandó 30.000 körüli nézettséggel rendelkezik.

2013. okt. 16. 21:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Egy magyar nyelvű filmet töltöttem fel, az is csak 30 másodperces volt. Kész röhej.
2013. okt. 16. 22:00
 4/7 anonim ***** válasza:

"A másik az, hogy nem nézi a fene sem."

Csak nap 1 milliárd megtekintés van a YT-n de mindegy.

Am meg a videomegosztás mi más lenne :)

2013. okt. 16. 22:53
 5/7 2xSü ***** válasza:

> Egy magyar nyelvű filmet töltöttem fel, az is csak 30 másodperces volt. Kész röhej.

Magyarán szerzői jogokba ütköző tartalmat töltöttél fel. Miért csodálkozol, hogy törölték?

2013. okt. 17. 00:46
 6/7 A kérdező kommentje:
De legalább valami tájékoztató, hogy mit lehet feltölteni és mit nem. Akkor lenne értelme, nem időpocsékolás lenne.
2013. okt. 17. 01:03
 7/7 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/yt/copyright/hu/

A Yt-ra történő regisztráláskor (Gmail) az szerződési feltételeket ezért találták ki. Minden le van írva fehéren feketén. Más kérdés, hogy azt senki sem olvassa el, és aztán ez a vége. A fenti link is megtalálható a YouTube kezdőlapján. Igaz hogy legalul, de ott van.

2013. okt. 17. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!