Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hűségnyilatkozat felmondása?

Hűségnyilatkozat felmondása?

Figyelt kérdés
T-mobile mobilinternetre kötöttem 2 év hűséget,fèl év lement belőle,de nemtudjuk fizetni,nincs rá pénz,ha ezt a 4300ftot is kikell fizetni továbbra is,örülhetünk,ha tudunk enni,nagyon rosszra fordult a helyzet,minden pénz számít! Sajnos elég sok minden közre játszik,ilyen helyzetbe mit lehetne tenni?
2013. okt. 15. 18:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Fel kell velük venni a kapcsolatot és közölin, hogy nem szeretnéd tovább ezt a szolgáltatást igénybe venni. Természetesen ki lehet lépni a szerződésből, de bizonyos ún. kötbért kell fizetni érte, ami egyszeri összeg.

Nekem is ugyan így volt, de a TV-vel. A HBO csomag egy havidíját kicsengettem nekik, és felmondták a hűséget vele együtt a csatornakínálatot is.

2013. okt. 15. 18:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezt tudom,csak hogy nem egy kis összeg....50-60ezer forint nincs erre,hogy kifizessük,akkor mar.lehet jobban megéri,hogy megmarad a net és havonta kiszenvedjük az árát ugyanúgy es van internet,bár nagysz.r.....
2013. okt. 15. 18:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Erre lehetőség lehet még, az, ha találtaok valakit a baráti körből, akinek kell mobilnet és "eladjátok" a cuccot amíg megy a hűség... azért baráti körből, mert jócskán emg tudja akárki pörgetni a számlátokat, úgy, hogy neki nem kell fizetni, mert nem szerződött.
2013. okt. 15. 19:35
 4/4 anonim válasza:
Nézz utána, hogy hűségidő alatt max.mennyi ideig lehet felfüggeszteni a szolgáltatást. Igaz, a felfüggesztésnek is van díja, de hátha jobban jársz pár hónapig.
2013. okt. 16. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!