UPC hűségnyilatkozat akkor most van vagy nincsen? Lent.
Hosszú lesz, előre is köszönöm annak, aki végigolvassa. Szóval, 29-es körzetben élek, már régóta nagyon gagyi ADSL netem van á la UPC. Felhívtak minket, hogy szeretnénk-e még 2 év hűségnyilatkozatot. Sajnos meg lett kötve (elvileg, de erről majd mindjárt), pedig már itt van a DIGI sokkal olcsóbb, sokkal jobb internettel. Na mindegy, kaptam is egy e-mailt október 3-án, amiben a következők álltak: VISSZAIGAZOLÁS A SZERZŐDÉS LÉTREJÖTTÉRŐL
Iktatószám: blabla
Ügyfélszám: (nem publikus)
Ügyintéző: CCSS Admin
2013. 10. 03.
TISZTELT (nem publikus)!
Tájékoztatjuk, hogy az Előfizetői Szerződés a beüzemelés napjával, a korábbi tájékoztatásaink során megadott feltételek szerint, RÁUTALÓ MAGATARTÁSSAL (direkt emeltem ki) létrejött. A Szerződés létrejöttének napja egyben a díjfizetési kötelezettség kezdőnapja.
Tisztelettel: UPC Magyarország Kft.
Hát jól van, beletörődtem, még 2 évig ezzel a szutyokkal kell együtt élnem. Egyik nap böngészgetem a híreket és ezt látom: [link] Nagyon megörültem, mert utálom ezt a parazita céget, de ez különösen felkeltette az érdeklődésemet: "A határozat szerint a UPC levelében foglaltakkal ellentétben az előfizetők korábban írásban vagy szóban kötött előfizetői szerződései nem szűntek meg, és új, RÁUTALÓ MAGATARTÁSSAL megkötött előfizetői szerződések érvényesen nem jöttek létre." Ez az a két szó, amit úgy észrevettem mindkét helyen, az üzenetben és a hírben. Azért még nem szeretnék előre inni a medve bőrére, tehát gondoltam megkérdezem itt fenti kérdésemet, mert nem mindegy, hogy még 2 évig ilyen segglassú 2 megabites nettel kell boldogulnom, vagy 1-2 hónap múlva válthatnék a mérföldkövekkel jobb DIGInet-re. Előre is köszönöm, ha válaszoltok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!