Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » UPC hűségnyilatkozat akkor...

UPC hűségnyilatkozat akkor most van vagy nincsen? Lent.

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, előre is köszönöm annak, aki végigolvassa. Szóval, 29-es körzetben élek, már régóta nagyon gagyi ADSL netem van á la UPC. Felhívtak minket, hogy szeretnénk-e még 2 év hűségnyilatkozatot. Sajnos meg lett kötve (elvileg, de erről majd mindjárt), pedig már itt van a DIGI sokkal olcsóbb, sokkal jobb internettel. Na mindegy, kaptam is egy e-mailt október 3-án, amiben a következők álltak: VISSZAIGAZOLÁS A SZERZŐDÉS LÉTREJÖTTÉRŐL

Iktatószám: blabla

Ügyfélszám: (nem publikus)

Ügyintéző: CCSS Admin

2013. 10. 03.

TISZTELT (nem publikus)!

Tájékoztatjuk, hogy az Előfizetői Szerződés a beüzemelés napjával, a korábbi tájékoztatásaink során megadott feltételek szerint, RÁUTALÓ MAGATARTÁSSAL (direkt emeltem ki) létrejött. A Szerződés létrejöttének napja egyben a díjfizetési kötelezettség kezdőnapja.

Tisztelettel: UPC Magyarország Kft.

Hát jól van, beletörődtem, még 2 évig ezzel a szutyokkal kell együtt élnem. Egyik nap böngészgetem a híreket és ezt látom: [link] Nagyon megörültem, mert utálom ezt a parazita céget, de ez különösen felkeltette az érdeklődésemet: "A határozat szerint a UPC levelében foglaltakkal ellentétben az előfizetők korábban írásban vagy szóban kötött előfizetői szerződései nem szűntek meg, és új, RÁUTALÓ MAGATARTÁSSAL megkötött előfizetői szerződések érvényesen nem jöttek létre." Ez az a két szó, amit úgy észrevettem mindkét helyen, az üzenetben és a hírben. Azért még nem szeretnék előre inni a medve bőrére, tehát gondoltam megkérdezem itt fenti kérdésemet, mert nem mindegy, hogy még 2 évig ilyen segglassú 2 megabites nettel kell boldogulnom, vagy 1-2 hónap múlva válthatnék a mérföldkövekkel jobb DIGInet-re. Előre is köszönöm, ha válaszoltok!

2013. okt. 12. 14:04
 1/4 soccerway ***** válasza:
Miuán lejárt, meghosszabbítottad, vagy nem? Ha igen, akkor van két 2év, ha nem, akkor megszüntetheted.
2013. okt. 12. 14:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem hosszabbítottad meg de ők önkényesen mégis meghosszabbították a hűségidőt valami hülye szövegre hivatkozva ( Ez a te esetedben a "Ráutaló magatartás" ) akkor verd náluk az aszatalt és ha nem jutsz dűlőre akkor irány a Hírközléi Hatóság.
2013. okt. 12. 14:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem értem a problémát. Nekem csak TV szolgáltatás van tőlük, és a hűség végén szépen megemelik a havidíjat, hogy önként vállaljam az újabb hűséget. Ha felhívtak, akkor valóban az a kérdés, hogy mi volt a válasz. Ez általában úgy zajlik, hogy közlik a hangfelvétel tényét, melyen elmondja az ügyintéző, hogy mit, mennyit, meddig vállalsz, majd felteszi a kérdést, hogy kérem, határozott igennel válaszoljon, ha egyetért. Ha határozott igen volt, akkor 2 év hűség van. Az, hogy megemelik a díjat és önként meghosszabbítod, vagy felhívnak egy kedvező ajánlattal, amit elfogadsz - itt teljesen mindegy. A cikk azokra vonatkozott, akiknek úgy hosszabbították meg a hűségüket, hogy tovább fizették számlát és ezt ráutaló magatartásnak vették. Ez nem tekinthető ráutaló magatartásnak. A Te eseted gyanítom nem erről szól.
2013. okt. 12. 16:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem én intéztem a hívást, szóval nem tudom mi zajlott le, de majd megkérdezem, hogy történt. Köszönöm az eddigi válaszokat.
2013. okt. 13. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!