Tündi0427 kérdése:
Lehet - e sms - t írni más telefonszámáról, úgy, hogy az illető nem is használta a telefont? Online?
Figyelt kérdés
Nálam volt a párom telója, nem használtuk, amikor megnéztük jó pár óra múlva, volt benne egy sms, amit nem mi írtunk, és nem tudjuk, hogyan került bele! Van ilyen program, amibe esetleg nem kell biztonsági kód, és tudnak írni sms - t??2013. okt. 13. 08:34
1/4 anonim válasza:
Ez itt nem a reklám helye, de én 10 éve ezt használom: olcsosms.hu
2/4 A kérdező kommentje:
Azt értem, de olyat lehet -e, hogy mondjuk valaki beregisztrál az én párom telefonszámával, és úgy küldi el az sms-ket, mintha a párom küldte volna el, ami meg is látszódik a telefonjában...
2013. okt. 13. 12:04
3/4 anonim válasza:
Megerősítő SMS-t kell küldeni egyszer a telefonra, ahonnan megkapsz egy kódot, amit az oldalra vissza kell írni.
Ezért ha egyszer hozzáfértek a telefonhoz, lehet ilyen visszaélést csinálni igen. A másik, hogy egyszerűen csak valaki írt neked egy sms-t a telefonjáról viccből...
4/4 A kérdező kommentje:
De jó... akkor ez valami visszaélés lehetett, mert a sztori az volt, hogy egy lány írt a férjemnek, én meg felhívtam... utána végig az asztalon volt a teló, de 2 óra múlva, ahogy megnéztük, volt benne egy sms, ami a férjem telójáról, számáról ment ki a csaj számára, és hát nem éppen nekem tetsző volt..
2013. okt. 13. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!