Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ilyet tud az illető csinálni?...

Ilyet tud az illető csinálni? (lent)

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy az egyik barátom megpróbált belépni az apja társkereső oldalán lévő profiljába, de mivel a jelszavakkal csak próbálkozott sikertelenül, ezt elküldte az oldal emailben az apjának, hogy valaki megpróbált belépni a fiókjába. Aztán a barátom beszélgetett az apjával és ezt mondta neki, miután látta az emailt amit kapott:

"Kicsit bosszant a dolog de majd ki derítem ki volt

Vissza kerestetem. Van rá egy program. Van egy informatikus haver. Ő mutatta. Küldök neki majd egy trójaifalót

Volt már ilyen egyszer és küldtem neki emailt amit ha megnyitott, már pedig el olvassa akkor kap benne egy szép kis vírust ! Többet nem próbálkozik

A barátom kérdezte, hogy hova küldené, ha nem is tud semmi email címet. Erre: Email cím nekem sincs csak az ip címet keresem vissza és azon keresztül küldöm."

Dióhéjban, vázlatosan ilyesmi beszélgetés zajlott le köztük. Csak azért kérdezem, mert a barátom az én gépemen próbált belépni oda.

Szóval ebből történhet bármi is? Nekem zavaros, hol küldené azt a trojánt, ha az email címet nem fogja tudni kideríteni, mert csak megpróbált valaki belépni.

Az ip címem pedig dinamikus, szóval kihúzom a routert és kész.

Valaki tudna hozzáfűzni valamit?

2013. aug. 20. 01:15
 1/4 soccerway ***** válasza:
csak annyit, hogy az apja nem tudja mit beszél, nem fog rájönni ki volt
2013. aug. 20. 01:23
 2/4 anonim ***** válasza:

az egyik barátod..

ez meg csak fenyegetőzés elriasztás képpen.

2013. aug. 20. 01:32
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen a barátom. Bár gondoltam rá, hogy magamat kellett volna írnom, mert én is rengeteg helyen látom, hogy az ismerösőm, a barátnőm, stb.stb... Jogosan írtad. Őszintén szólva nem is zavar ez a része, gondoljon bárki bármit.

Én is így gondolom, csak ijesztgette őt, csak azért továbbította nekem, mert ugye az én gépemről történt a dolog.

Ha félre tesszük az apuka ijeszgetését, de az informatikus barát tud valamit kezdeni ezzel?

Valaki megpróbált belépni hozzá, és elvileg vissza tudja nézni ezt az ip-t az apuka. Történhet valami csoda? :D

2013. aug. 20. 01:36
 4/4 soccerway ***** válasza:
IP-hez tartozó címet az internet szolgáltatótól lehet megtudni, viszont azt egy magánszemélynek nem adják ki.
2013. aug. 20. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!