Hová tünt az Asus router fórum. Atw weboldala?
Figyelt kérdés
Ha bárki tud róla valamit, kérem irja meg hogy hová költözött, vagy mi lett ezzel a remek oldallal. Nekem konkrétan nagyon hiányzik. rengeteg jo megoldás és kitünő fejlesztések voltak elérhetőek rajta.
Előre is köszönöm.
2013. okt. 12. 23:49
1/3 P.O.C. válasza:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/3 P.O.C. válasza:
Bocs rossz helyre ment.
Amúgy nekem működik az oldal: [link]
3/3 A kérdező kommentje:
Én 3 külömböző böngészőben is probáltam, de semmi. Az oldal vagy tulterhelt vagy ideiglenesen nem érhető el, vagy az oldal nem létezik- üzeneteket kapom.
Esetleg megnézné nekem valaki, hogy nem-e csak magyarországról érhető el az oldal, mert én külföldről próbálom elérni. Egy féléve kb még eltudtam érni, de azóta semmi. Elöre is köszönöm.
2013. okt. 14. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!