Mi a különbség az Msn Plus, és a Discovery között? Melyik jobb, és miért?
Miért?Szerintem ha vannak jó kis progik,amik nem korhoz kötve élvezhetőek..:)
Én pl 30 vagyok,de msn plus-nál pl tetszik nekem a partnerlista karbantaró is,meg sok minden más is amit enélkül nem lehet megcsinálni.Viszont Discovery-t még nem próbáltam,ezért tettem fel a kérdést:D
Szia!!
Nekem plus is van meg discovery.
Ha külön-külön használod akkor sokkal jobb...
Mikor rátelepítettem a plust a a gépre(Discovery előbb megvolt)elkezdtem beállítgatni a cucosokat az msn-em befagyott és el is romlottt a plus miatt...(ezt onnan tudom hogy szerelő kellett a géphez...(olyan vírus jött le a plussal hogy befagyasztottam a messengerünket)
elvileg csak néha történnek ilyenek de velünk megtörtént szal legyél egy kicsit elővigyázatos!!!
Szia!!
Nekem plus is van meg discovery.
Ha külön-külön használod akkor sokkal jobb...
Mikor rátelepítettem a plust a a gépre(Discovery előbb megvolt)elkezdtem beállítgatni a cucosokat az msn-em befagyott és el is romlottt a plus miatt...(ezt onnan tudom hogy szerelő kellett a géphez...(olyan vírus jött le a plussal hogy befagyasztotta a messengerünket)
elvileg csak néha történnek ilyenek de velünk megtörtént szal legyél egy kicsit elővigyázatos!!!
Óh nekem most csak az msn plus van fenn,de nem jött vele sztem semmilyen virus,legalábbis remélem az avast észrevenné.. Viszont annyira már nem is akarom a discoveryt:S
Azért köszi szépen:)
El mondok valamit!
A messenger Discovery sokkal jobb mint a messenger Plus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!