Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért éri meg apró kacatokat...

Miért éri meg apró kacatokat venni az internetes vásárokon, ha utána még a postaköltséget is ki kell fizetni?

Figyelt kérdés
Úgy már nem is olyan olcsó.
2009. nov. 8. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Kimondta hogy megéri? Ja hogy az oldalon így akció meg úgy akció, aztán még a postaköltség...

Ez van sajna!

2009. nov. 8. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez olyan brutálisan hülye kérdés. :D Nem minden apró kacat drágább az internetes vásárokon. Van olyan ami drágább, az nem éri meg nyilván és bármilyen meglepő de van olyan ami szállítási díjjal is olcsóbb és az megéri.
2009. nov. 8. 23:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Mert van, ami még így is megéri. Mert mondjuk egy ritka, máshol nem kapható dolgot veszek, így nekem megéri annyit kiadni rá. (Erre mondják, hogy az eszmei értéke nagyobb, mint a nominális (árbeli) értéke.)

Vagy mert még így is olcsóbb. Főleg ha egy eladótól több dolgot vásárolsz, így csak egyszer kell kifizetned a postaköltséget.

2009. nov. 9. 07:47
 4/4 anonim válasza:

Nemrég filteres kávéfőzőt kerestem (szálas tea főzéséhez) sehol sem találtam olyat amit szerettem volna 10 ezer alatt. A neten egy üzlet olyan készülékeket árult, ami márkás, jó minőségű (tudom, mert olyanom volt, csak eltörtem a kannáját) sérült doboza miatt (termék hibátlan volt) 4 ezer-ért árult, így még postaköltséggel együtt is olcsóbban jöttem ki!

Vagy azért vásárolok, mert a mi városunkban azt amit venni szeretnék, nem lehet kapni, így olcsóbban jövök ki, mintha utazgatnék érte!

2009. nov. 9. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!