Hogy lehet megoldani az internetet?
A "doboz" az vélhetően egy modem vagy router. Jó lenne tudni, hogy mi a típusa, mi van ráírva.
Általában több kimenete van. Ha igen, akkor egy UTP kábellel le lehet vinni a netet: [link]
el ne hidd amit az első írt,
ha nálatok a fölső emeletre érkezik a net ,akkor arra van dugva e a router,és a routerből már odaviszitek a netet ,ahová szeretnétek,
Te ugyanazt írtad, amit az első, nem értem miért kritizálod. Ő is azt írta, hogy modem/routerből akárhova viheti a netet a hálókábellel, mert több kimenete van. Nekünk is így volt megoldva, routernek több csatornája van, ami mehet 3-4 gép felé is (az olcsóbb gagyi változat esetén), csupán kábel kérdése. Mi váltottunk wifire.
Csak ugye a szintkülönbség miatt valószínű ebből falfúrás lesz, hacsak nem akarod végigvezetni a lakáson a kábelt. De válthatsz komolyabb wifire is, ám ezért lenne fontos az első válaszolónak a típus, szerintem.
Te döntésed.
"el ne hidd amit az első írt,"
Miért is ne higgye el?
Ezt már nem értem én sem.
Szerintem nem megoldható, de nem tudom mi lehet az a külső doboz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!