Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Melyik most a legjobb P2P...

Melyik most a legjobb P2P letöltőszoftver, amin sok magyar tartalom van fenn?

Figyelt kérdés
Amilyen régebben a DC++ volt. Mielőtt kitörölnék a moderátorok, NEM illegális tartalmak letöltése érdekel, hanem jogdíjmentes, legális tartalmak letöltése, tehát pl. előadások, műsorok, amiket már nem véd szerzői jog stb, de amiket megvásárolni sem lehet sehol. A lényeg, hogy minél több magyar tartalom is legyen fent.
2013. szept. 30. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
a dc++ lassu kihalasaval sajnos (vagy nem sajnos) csak a torrent maradt. probalkozz a publikus torrent szervereken, meg a google-lal.
2013. szept. 30. 21:37
 2/5 anonim ***** válasza:
34%
Ilyen jó vt az "anyag", hogy átaludtad tőle az elmúlt 10 évet, és kimaradt az életedből torrent?!
2013. szept. 30. 21:38
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem aludtam át az elmúlt 10 évet, ismerem a torrentet, csak a magyar torrentekkel az a baj, hogy mindegyikre meghívó meg regisztráció kell, és a végén találsz egy döglött linket 2 seederrel, akik már évek óta nem léteznek.

Másrészt amiket én keresnék, azok nem a mainstream tartalmak, vagyis nem a legújabb 3D-s elkúrt feldolgozása valami 80-as évekbeli jó filmnek, hanem olyan magyar tartalmak, amik már nem sok embernél lehetnek fenn, viszont értékesek. (Tudom, most nem nagyon sejted, miről beszélek, de ez nem is baj.)

2013. szept. 30. 22:19
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Ja, mert a dc jobb vt, hogy 1 peertől szedted a cuccot 10kbps-sel?! Ott sem vt meg minden, és nem is jött le minden. Főleg, hogy a sok láma a c:-t osztotta meg...

"Tudom, most nem nagyon sejted, miről beszélek, de ez nem is baj."

Ezzel most nagyon mellényúltál, pajti!

Bár az elmúlt évtizedekben a magyar filmiparban nem nagyon teremtődött érték (jancsófos, koltaifos), a régi latabárkissmanyigózon meg már avítt, ezért inkább a külföld felé orientálódom.

Amúgy a torrent tökéletes csatorna, csak neked nincs hozzáférésed a tartalmakhoz, és képességed, a cuccok felkutatásához, szal ezen kell változtass - ha tudsz!

"nem a mainstream tartalmak"

Tipli van balfék hipster...

[link]

2013. szept. 30. 23:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem érted. Nem hozzáférésem meg képességem nincs. Hanem jó magyar szokás szerint az oldalak 99%-a kamu. Megoldják, hogy a keresőben megtaláld, amit akarsz, de nincs ott semmi, csak a reklám, amiért pénzt kapnak. Külföldi torrent oldalakon bármit megtalálok és leszedek, de azokon sajnos nincs kifejezetten magyar tartalom, csak az amerikai szar.
2013. okt. 1. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!