Melyik most a legjobb P2P letöltőszoftver, amin sok magyar tartalom van fenn?
Nem aludtam át az elmúlt 10 évet, ismerem a torrentet, csak a magyar torrentekkel az a baj, hogy mindegyikre meghívó meg regisztráció kell, és a végén találsz egy döglött linket 2 seederrel, akik már évek óta nem léteznek.
Másrészt amiket én keresnék, azok nem a mainstream tartalmak, vagyis nem a legújabb 3D-s elkúrt feldolgozása valami 80-as évekbeli jó filmnek, hanem olyan magyar tartalmak, amik már nem sok embernél lehetnek fenn, viszont értékesek. (Tudom, most nem nagyon sejted, miről beszélek, de ez nem is baj.)
Ja, mert a dc jobb vt, hogy 1 peertől szedted a cuccot 10kbps-sel?! Ott sem vt meg minden, és nem is jött le minden. Főleg, hogy a sok láma a c:-t osztotta meg...
"Tudom, most nem nagyon sejted, miről beszélek, de ez nem is baj."
Ezzel most nagyon mellényúltál, pajti!
Bár az elmúlt évtizedekben a magyar filmiparban nem nagyon teremtődött érték (jancsófos, koltaifos), a régi latabárkissmanyigózon meg már avítt, ezért inkább a külföld felé orientálódom.
Amúgy a torrent tökéletes csatorna, csak neked nincs hozzáférésed a tartalmakhoz, és képességed, a cuccok felkutatásához, szal ezen kell változtass - ha tudsz!
"nem a mainstream tartalmak"
Tipli van balfék hipster...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!