Free Youtube Download letöltőm van. Körülbelül 1 hete még tudtam vele letölteni, most viszont többszöri próbálkozásra sem sikerül, mi lehet a baj?
Frissitsd a verziószámod, amikor felajánlja.
A régitipusu verzió már levan blokkolba a jútuba által.
Kedves Válaszadó
Légyszives küldd el nekem a linket,és a leg apróbb részletektől írd le nekem,hogy hogy kell beállítani,mert sajnos én nem értek az ilyen dolgokhoz,és angolul sem tudok.Nagyon szépen köszönöm.Ja ,és jelenleg nincs szélessávú internetem sem.
Innem töltsed le: [link]
Telepitsed. Nyisd meg, Ha nem magyar options/language/ select language. Keresd ki a magyart (hungarian). Ez után a youtubeos letöltöt uninstaláld. Ha ki törölted. lépj be a reg cleanerbe. Beállitás: opcio Regisztrácios adatbázis rendbetétele/ modszer: automatikus ugyan itt biztonsági másolat ezt állitsad be hogy nem kell. Ez után eszközök / regisztrácios adatbázis rendbetétele / mind végre hajtása. Ha kész ki törli a fájlokat. Azt is állitsad be automatikusra. Ez után telepitsed ujra a youtubeos letöltöt. És van ujabb 30 napod :):):) Virus irtoknál is használhatod ezt a modszert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!