Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Free Youtube Download letöltőm...

Free Youtube Download letöltőm van. Körülbelül 1 hete még tudtam vele letölteni, most viszont többszöri próbálkozásra sem sikerül, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Frissitsd a verziószámod, amikor felajánlja.

A régitipusu verzió már levan blokkolba a jútuba által.

2009. nov. 7. 18:43
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem is ez volt a gondom. Én letöröltem a progit futtatam a regcleanert ujra telepitettem és müködött :)
2009. nov. 8. 09:32
 3/4 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszadó

Légyszives küldd el nekem a linket,és a leg apróbb részletektől írd le nekem,hogy hogy kell beállítani,mert sajnos én nem értek az ilyen dolgokhoz,és angolul sem tudok.Nagyon szépen köszönöm.Ja ,és jelenleg nincs szélessávú internetem sem.

2009. nov. 8. 15:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Innem töltsed le: [link]

Telepitsed. Nyisd meg, Ha nem magyar options/language/ select language. Keresd ki a magyart (hungarian). Ez után a youtubeos letöltöt uninstaláld. Ha ki törölted. lépj be a reg cleanerbe. Beállitás: opcio Regisztrácios adatbázis rendbetétele/ modszer: automatikus ugyan itt biztonsági másolat ezt állitsad be hogy nem kell. Ez után eszközök / regisztrácios adatbázis rendbetétele / mind végre hajtása. Ha kész ki törli a fájlokat. Azt is állitsad be automatikusra. Ez után telepitsed ujra a youtubeos letöltöt. És van ujabb 30 napod :):):) Virus irtoknál is használhatod ezt a modszert :)

2009. dec. 1. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!