NCore-on hogy lehet 2 karakteres dologra rákeresni?
Elég sok filmhez nincs IMDB adat, főleg a ritka, régi és művészfilmekhez.
Amúgy jó móka olyan filmet levadászni mint pl. az "1" című magyar Stanislaw Lem feldolgozás, vagy a "Ray" című amerikai életrajz film, esetleg az "Ali" című szintén életrajzi film. Szóval nem csak a 2 karakteres, hanem az 1 és 3 karakteres is szívás. :D
Próbálj címkék közt keresni alcímet vagy szereplőket, írd be a megjelenés évét, stb.
Ha esetleg mégse jönne be más kereséseknél a .-ozós módszer, mert túl sok találatot dob ki, akkor pontosíts a keresésen:
- keress típuson belül
- keress leírásban pl. beírod a film címét és egy színész nevét (ha zenét keresel, pl. számcímet, zenekar tagot)
- írd hozzá a keresőszóhoz a megjelenés dátumát
- ha sorozatot keresel, írd hozzá pl. az évadot (s01)
- ha magyarul nincs találat, keress rá angol címmel (sose lehet tudni...).
Kb. ennyi jutott eszembe.
Más esetekben is alkalmazható módszerek, pl. ha a keresőszó egy teljesen más valaminek a része. Pl. valamikor az első Abbath albumra kerestem rá, aminek a címe szintén Abbath, erre kidobott több száz Black Sabbath találatot. Kereshettem volna napestig, de inkább szűkítettem a keresésen a fenti módszerek kombinációjával.
Nekem a Ray-t úgy sikerült megtalálnom, hogy beírtam, hogy hogy nézhet ki a torrent teljes címe.
ez lett: ray.2004.1080p.
Erre is kiadott egy oldalnyi találatot 2 db Ray-jel, de legalább volt értelmes találat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!