Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki már tudott ebay ről...

Valaki már tudott ebay ről úgy vásárolni, hogy azt nem vámolták meg? Ha igen hogy lehet elérni?

Figyelt kérdés
2013. szept. 25. 19:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
EU-n belülről rendelj, ez az egyetlen biztos recept. A "Gift" meg hasonló trükkök nem biztos, hogy működnek.
2013. szept. 25. 19:21
 2/14 anonim ***** válasza:
Én már vagy 30x vásároltam, és még egyszer sem vámolták meg. Igaz, hogy a max érték kb 20000 forint volt, és viszonylag kis méretű csomagok. (Pl 32,64 GB pendrive, SD ktya. Ezeket borítékban küldik) Általában kínából, gift-ként aják fel.
2013. szept. 25. 19:23
 3/14 A kérdező kommentje:
laptop kéne xD nemtudom hogy lehetne azt megoldani hogy egy macbook air átjöjjön... talán egy jóóó nagy borítákba beleférne, ha nem kérek dobozt xD
2013. szept. 25. 19:36
 4/14 anonim ***** válasza:

"nemtudom hogy lehetne azt megoldani hogy egy macbook air átjöjjön... "

Sehogy...

"talán egy jóóó nagy borítákba beleférne, ha nem kérek dobozt "

A vámosok nem hülyék...

2013. szept. 25. 19:40
 5/14 A kérdező kommentje:
akkor becsavarni egy ruhába, pizsamába, és ráírni a cuccosra hogy pizsama? akkor honnan sejtik hogy a picsiben egy air is van?
2013. szept. 25. 19:45
 6/14 A kérdező kommentje:
szal először a laptopot küldeni át, majd utána utána küldik a töltőt és a többit, de a laptopot egy pizsamába becsavarni. rohadt könnyü a laptop.
2013. szept. 25. 19:46
 7/14 A kérdező kommentje:
vagy egy legós dobozba betenni mindenestül becsomagolni, feltünmte5tni hogy toy és bye. nem?
2013. szept. 25. 19:50
 8/14 anonim ***** válasza:

"akkor becsavarni egy ruhába, pizsamába, és ráírni a cuccosra hogy pizsama? akkor honnan sejtik hogy a picsiben egy air is van?"

"vagy egy legós dobozba betenni mindenestül becsomagolni, feltünmte5tni hogy toy és bye. nem?"

Röntgen, amin szinte mindent átküldenek. Plusz mégegyszer: kettőtök közül nem ők a "tapasztalatlan"abbak.

2013. szept. 25. 20:04
 9/14 anonim ***** válasza:

a vamosok nem hulyek, raadasul rontgenkeszulekuk is van. orulhetsz, ha egyaltalan megerkezik a macbook.

sz*rragas magasfoka: hipszter-notebook kell, ha a s*gged kilog a gatyabol akkor is. gondolom ha esetleg elromlik, beviszed a legkozelebbi szervizbe, es varod hogy ingyen javitsak mer' garis, ugye?

2013. szept. 25. 20:06
 10/14 A kérdező kommentje:
hát ha garis igen :) amúgy meg rendeltem én már kintről cuccokat, ipod touch meg ilyeneket, de azokat nem vámolták meg. szóval... szerintem itt.... piszok rosszindulatú emberek vannak. itt a gyk-n :) de ez csak megérzés.
2013. szept. 25. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!