Hogy tudom megcsinálni hogy ha megnyitom a frirefoxot akkor a firefox kezdőlap jelenjen meg ne az avg?
Olvass telepítéskor! Az avg telepítője megkérdezte, hogy szeretnéd e beállítani kezdőlapnak ...
"Firefox---Beállítások---Általános" Itt értelem szerűen meg tudod adni, mi történjen a firefox indulásakor.
Megnyitod a Firefoxot. Az eszköztáron fönt rákattintasz az eszközök menüpontra. Itt megtalálod a beállításokat, ide kattintasz. Megnyílik a beállításokat tartalmazó ablak. Itt rögtön az első fülön- általános név alatt kell beállítani a kezdőoldalt. Fentebb már leírtam a lépéseket, de azért elismétlem- Indítás- itt a Firefox indításakor menüpontban a lefelé mutató kis nyilacskára kattintva kiválasztod a kezdőlap megjelenítése lehetőséget. Ha ez megvan, alatta a kezdőlapot beállítod arra, amit szeretnél. Te a Firefoxot szeretnéd, tehát annak az oldalnak az url- jét írod oda. [link] pl. ez, vagy amit akarsz.
A változtatásokat elmented, nyomsz egy OK- t.
bocs hogy ilyen béna vagyok dehol az eköztár melyik oldalon?
fönt dehol és hogy néz ki?
A keresősáv fölött, amúgy menüsor néven van jelölve. Ha neked nincs meg, akkor a keresősáv fölött egy üres helyen jobb kattintással előjön egy kis ablak, ott bepipálod a menüsor opciót, ekkor megjelenik fönt, a keresősáv fölött. Oda lesz írva, hogy- Fájl, szerkesztés, nézet, előzmények, könyvjelzők, eszközök, és súgó. Na itt az eszközökre kattints. Egy kis segítség pluszban-
Remélem így már érteni fogod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!