Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudom megcsinálni hogy...

Hogy tudom megcsinálni hogy ha megnyitom a frirefoxot akkor a firefox kezdőlap jelenjen meg ne az avg?

Figyelt kérdés

2013. szept. 25. 17:16
 1/9 MaXXeGee ***** válasza:

Olvass telepítéskor! Az avg telepítője megkérdezte, hogy szeretnéd e beállítani kezdőlapnak ...

"Firefox---Beállítások---Általános" Itt értelem szerűen meg tudod adni, mi történjen a firefox indulásakor.

2013. szept. 25. 17:26
 2/9 A kérdező kommentje:
és ha az avg-t kitöröltem hogy tegyem vissza
2013. szept. 25. 17:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Eszközök- beállítások- általános fül alatt- A Firefox indításakor- ide berakod a kezdőlap megjelenítése, majd alatta- Kezdőlap- ide beírod a megnyitni kívánt oldal url- t.
2013. szept. 25. 18:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja, és természetesen mented a változásokat. Nyomsz egy OK-t.
2013. szept. 25. 18:21
 5/9 A kérdező kommentje:
légyszi mond kicsit pontossabban nem nagyon értem igy . előre is köszi:)
2013. szept. 25. 18:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Megnyitod a Firefoxot. Az eszköztáron fönt rákattintasz az eszközök menüpontra. Itt megtalálod a beállításokat, ide kattintasz. Megnyílik a beállításokat tartalmazó ablak. Itt rögtön az első fülön- általános név alatt kell beállítani a kezdőoldalt. Fentebb már leírtam a lépéseket, de azért elismétlem- Indítás- itt a Firefox indításakor menüpontban a lefelé mutató kis nyilacskára kattintva kiválasztod a kezdőlap megjelenítése lehetőséget. Ha ez megvan, alatta a kezdőlapot beállítod arra, amit szeretnél. Te a Firefoxot szeretnéd, tehát annak az oldalnak az url- jét írod oda. [link] pl. ez, vagy amit akarsz.

A változtatásokat elmented, nyomsz egy OK- t.

2013. szept. 25. 18:55
 7/9 A kérdező kommentje:

bocs hogy ilyen béna vagyok dehol az eköztár melyik oldalon?

fönt dehol és hogy néz ki?

2013. szept. 25. 19:07
 8/9 anonim ***** válasza:

A keresősáv fölött, amúgy menüsor néven van jelölve. Ha neked nincs meg, akkor a keresősáv fölött egy üres helyen jobb kattintással előjön egy kis ablak, ott bepipálod a menüsor opciót, ekkor megjelenik fönt, a keresősáv fölött. Oda lesz írva, hogy- Fájl, szerkesztés, nézet, előzmények, könyvjelzők, eszközök, és súgó. Na itt az eszközökre kattints. Egy kis segítség pluszban-

[link]

[link]

[link]

Remélem így már érteni fogod :)

2013. szept. 25. 19:44
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi hogy ilyen sokat segítettél!!!!!!! más lehülyézett volna annyit akadékoskodtam :)
2013. szept. 25. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!