Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Firefoxból kezdőlap eltüntetés...

Firefoxból kezdőlap eltüntetése (ads. Localstrike. net/www/admin/index. Php) hogyan?

Figyelt kérdés

1 CS 1.6ot töltöttem le, amikor ezt az oldalt egy beállításnál véletlenül úgy választottam, hogy beállítsa, de ezt nem szeretném, ezért próbálom le venni valahogy, de nem sikerül, már töröltem a játékot és tettem fel újat is, de hiába. A kezdőlap beállításánál is megpróbáltam átállítani, de nem sikerül, amikor újraindítom a böngészőt ugyanúgy visszajön az eredeti:

[link]

Mit tegyek? Köszönöm előre a segítséget.

2013. szept. 21. 19:45
 1/3 anonim ***** válasza:
az eszközöknél nézd meg oda rakott-e valamit
2013. szept. 21. 20:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Internet Explorernél átállítottam a kezdőlapot és kiírta, hogy külső program megpróbálja módosítani a használt kezdőlapot (vagy valami hasonlót). Szóval IE segített, és ott már nincs is ez a kezdőlap, de Mozilla Firefoxot használok, és ott hiába módosítom le se ***, de még az egyéb módosításokat is, konkrétan semmit nem tudok módosítani emiatt a cs-s ***ság miatt. Inkább megyek vissza CODozni, az is biztos. Mindegy, bocsánat, felhúztam magam, mi a megoldás Firefoxban?
2013. szept. 22. 09:19
 3/3 anonim ***** válasza:

a súgóban van egy olyan menüpont, hogy újraindítás letiltott kiegészítőkkel, ha akkor jó akkor ki kell szórakozni, hogy melyik kiegészítő csinálja.

Vagy ugyan itt lehet választani, hogy a firefox visszaállítása alapra

2013. szept. 22. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!