Mozilla Firefox: Ugrás az előző oldalra (magyarán balra nyíl) egy nyomásra többet ugrik vissza. Mit csináljak vele, mielőtt megőrülök?
Igen, sajnos. Bejön a mozilla, google a kezdőlap. Beírom hogy pl. Dante. Legelső találat a wikipédia, rámegyek. Aztán vissza akarok lépni (akár egérrel, akár backspace-el) és nem a google jön be a többi találattal, hanem hófehér lap. Kattinthatok megint google-ra, írhatom be megint a keresett kifejezést :(
Van amikor nem csinálja, de sokszor igen. Nem csak google-val, más oldalaknál is.
Sziasztok!
Jó lenne, ha valaki tudna segíteni, mert szerintem nem csak nekem és a kérdezőnek lehet ugyan az a problémája. Finoman szólva is... Több, mint egy éve senki nem tudott segíteni, hát elég kiábrándító, így első olvasásra. De keresem és akkor leírom
hófehér lap általában fagyástól jön be, ha script fut és kevés a gép. Én nem tapasztalok ilyet, de kipróbálhatod:
1.) Letiltod a kiegészítőket és ha úgy nem csinálja akkor valamelyik a hibás.
Kapcsold vissza egyesével amelyikkel csinálja tiltsd le.
2) Bővítmények frisseségét ellenőrizd:
3.) A bővítményeknél állíts mindent "mindig kérdez"-re.
Ilyenkor egyes veboldalaknál lehetőséged van megjegyeztetni ha nagyon szükséges.
4.) A beállítások->Speciális->általános fülön vedd ki a pipát a hardveres gyorsítás alól és indítsd újra a FF-ot.
(finom és automazikos görgetés sem kell)
5.)Frissítsd a következőket:
-JAVA SE:
-Adobe flash:
Legtöbb esetben amikor egy "program kerete" hibásan működik az valamelyik összetevőre vezethető vissza, esetleg a videokártya eszközillesztője nem válaszol ilyenkor és akad.Frissítsd le a videokártya driver-t!
Futtatásba írd about:support és ha a grafika résznél nem támogatott a hardveres gyorsítás akkor mindenféle képpen tiltsd le a beállításokban. Esetleg még az egér beállításokban a klikkelés sebességén állíthatsz de nem hiszem hogy az lenne.
Remélem valamelyik megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!