Hogyan lehet törölni? A Firefox 3.0.1-ben a címsor mellet van egy csillag meg egy lefele mutató nyíl.
Figyelt kérdés
HA jól tudom itt a "Nem rendezett könyvjelzők" vannak. Ha a Del gombbal kitörlöm majd újra megnyitom a nyilat, akkor újra visszakerül.
Ezeket hogy lehet véglegesen kitörölni?
2009. jan. 22. 12:59
1/7 anonim válasza:
Ha jól értelek, az URL címeket szeretnéd kitörölni onnan, ahova előzőleg beírtad őket?
Valahol van egy előzmények törlése menüpont, ott kellene megpróbálnod. (Sajnos nincs előttem Firefox, ezért nem tudom pontosan elmondani.)
2/7 A kérdező kommentje:
Ez a Firefox 2-ben van. Itt a könyvjelzőkkel van kapcsolatban, mert ha kitörlöm az összes könyvjelzőt, csak akkor tünik el onnan is.(Pedig kell nekem a könyvjelző... (Ez egy feketepont a Firefox mellett.))
2009. jan. 22. 16:00
3/7 anonim válasza:
Könyvjelzők - Könyvjelzők kezelése... Itt töröld ki őket. És nem ártana frissítened 3.0.5-re. Súgó - Frissítések keresése...
4/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam ott is de üres az a mappa. Ha jobban megnézem látom hogy azok az oldalak vannak itt ahol leggyakrabban vagyok. (Vagy azok ahol legutóbb voltam?!)
2009. jan. 22. 16:54
5/7 anonim válasza:
Akkor Nézet - Oldalsáv - Előzmények, és baloldalt törölheted őket.
6/7 anonim válasza:
A nyilat ha megnyitod ott a begépelt oldalakat találod, eltüntetni nem tudod(a nyilat) a tartalmát ki tudod törölni ha valami kényes.(Vagy beállithatod hogy minden kilépéskor törölje a böngészés előzményeit. Beállitások>adatvédelem>személyes adatok törlése bezáráskor.) Amint beirsz vmit azt ott meg fogod találni. A csillag pedig ha könyvjelzözve van az oldal felajánlja annak szerkesztését, ha nincs akkor azt hogy betedd könyvjelzönek. Meg ha a nézet menüt megnyitod>oldalsáv>előzmények, megjeleniti baloldalt az előzményeidet, ott is törölheted 1-esével is vagy egész napokat is. sok sikert
7/7 A kérdező kommentje:
Eléggé sz*rul lett ez megcsinálva, mert a nyíl alatt nem csak az előzmények/begépelt oldalak vannak, hanem a könyvjelzők is összevissza. Most, hogy mindent töröltem (könyvjelzők, előzmények) így tiszta, de amint visszaraktam a könyvjelzőket, újra ott vannak. Jobb volt a Firefox 2.0 -ban hogy csak az volt ott amit begépeltem. Viszont a 2.0 verzió nem véd meg a támadó weboldalaktól.
2009. jan. 23. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!