Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet törölni? A...

Hogyan lehet törölni? A Firefox 3.0.1-ben a címsor mellet van egy csillag meg egy lefele mutató nyíl.

Figyelt kérdés

HA jól tudom itt a "Nem rendezett könyvjelzők" vannak. Ha a Del gombbal kitörlöm majd újra megnyitom a nyilat, akkor újra visszakerül.

Ezeket hogy lehet véglegesen kitörölni?

2009. jan. 22. 12:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha jól értelek, az URL címeket szeretnéd kitörölni onnan, ahova előzőleg beírtad őket?

Valahol van egy előzmények törlése menüpont, ott kellene megpróbálnod. (Sajnos nincs előttem Firefox, ezért nem tudom pontosan elmondani.)

2009. jan. 22. 15:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez a Firefox 2-ben van. Itt a könyvjelzőkkel van kapcsolatban, mert ha kitörlöm az összes könyvjelzőt, csak akkor tünik el onnan is.(Pedig kell nekem a könyvjelző... (Ez egy feketepont a Firefox mellett.))
2009. jan. 22. 16:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Könyvjelzők - Könyvjelzők kezelése... Itt töröld ki őket. És nem ártana frissítened 3.0.5-re. Súgó - Frissítések keresése...
2009. jan. 22. 16:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam ott is de üres az a mappa. Ha jobban megnézem látom hogy azok az oldalak vannak itt ahol leggyakrabban vagyok. (Vagy azok ahol legutóbb voltam?!)
2009. jan. 22. 16:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor Nézet - Oldalsáv - Előzmények, és baloldalt törölheted őket.
2009. jan. 22. 23:18
 6/7 anonim válasza:
100%
A nyilat ha megnyitod ott a begépelt oldalakat találod, eltüntetni nem tudod(a nyilat) a tartalmát ki tudod törölni ha valami kényes.(Vagy beállithatod hogy minden kilépéskor törölje a böngészés előzményeit. Beállitások>adatvédelem>személyes adatok törlése bezáráskor.) Amint beirsz vmit azt ott meg fogod találni. A csillag pedig ha könyvjelzözve van az oldal felajánlja annak szerkesztését, ha nincs akkor azt hogy betedd könyvjelzönek. Meg ha a nézet menüt megnyitod>oldalsáv>előzmények, megjeleniti baloldalt az előzményeidet, ott is törölheted 1-esével is vagy egész napokat is. sok sikert
2009. jan. 23. 17:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Eléggé sz*rul lett ez megcsinálva, mert a nyíl alatt nem csak az előzmények/begépelt oldalak vannak, hanem a könyvjelzők is összevissza. Most, hogy mindent töröltem (könyvjelzők, előzmények) így tiszta, de amint visszaraktam a könyvjelzőket, újra ott vannak. Jobb volt a Firefox 2.0 -ban hogy csak az volt ott amit begépeltem. Viszont a 2.0 verzió nem véd meg a támadó weboldalaktól.
2009. jan. 23. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!