Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Drive, Mega vagy Dropbox...

Drive, Mega vagy Dropbox melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudok dönteni, melyiket válasszam.A Megánál nagyon hívogató az 50gb (most regisztráltam próbaképpen, hát tárolásra talán jó de nincs valami sok funkció), viszont a Drive-ban, egyszerűen meg tudom nézni a dokumentumokat, hiszen ott van a fiókhoz. A Dropbox-ról nem tudok sokat, és azt se, hogy mennyire nehéz meghívókkal összegyűjteni több tárhelyet, mert a 2gb alap elég kevés. A Drive-ban meg nem nagyon tetszik, hogy az állományokat felhasználhatják erre-arra.

Szóval Ti melyiket ajánlanátok a felsoroltak közül?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. szept. 22. 19:07
 1/9 anonim ***** válasza:
60%

Dropbox kizárva.

Drive és a mega...hmm.

Én MEGA-t használok, mert ha azt akarom hogy valaki le tudja tölteni az adott fájlt akkor el tudom neki linkelni.

2013. szept. 22. 19:12
 2/9 anonim ***** válasza:

Drive-ról is lehet linkelni, a megosztás gombbal.

"az állományokat felhasználhatják erre-arra"

Kik? Hogyan? Mire?

2013. szept. 22. 19:23
 3/9 A kérdező kommentje:

Drive-nál:

,,Az Ön Tartalma a mi Szolgáltatásunkban: amikor Ön tartalmat tölt fel vagy más módon elhelyez a Szolgáltatásunkban, Ön felhatalmazza a Google-t és munkatársait arra, hogy használja, tárolja, reprodukálja, módosítsa azt, abból leszármaztatott munkákat [módosított, az eredetin alapuló alkotás - a szerk.] állítson elő (mint például fordítások, adaptációk vagy egyéb olyan módosítások, melyeket azért hajtunk végre, hogy az Ön tartalma jobban együttműködjön a mi Szolgáltatásunkkal), kiadja, publikálja, nyilvánosan előadja, nyilvánosan megjelenítse és megossza a Tartalmat.

A jogok, amelyekkel ön a Licensz alapján minket erre felhatalmaz, korlátozottak: céljuk a Szolgáltatás működtetése, reklámozása és fejlesztése. Ez a Licensz érvényben marad még abban az esetben is, ha Ön többé nem veszi igénybe a Szolgáltatást. ,,

Amíg a Megán nem tudják, hogy miket töltesz fel.

[link]

[link]

De ez igazából nem zavar, most oké nem pont az én dokumentumaim fogják őket érdekelni, de hát valahogy biztonságosabbnak gondolom a Megát, ebből a szempontból. Csak a Drive kényelmesebb lenne, viszont kisebb a tárhely, főleg ez miatt nem tudok dönteni.

19:12 -> Köszönöm!

2013. szept. 22. 19:43
 4/9 pinkpancser ***** válasza:
Ha csak tárolni akarsz akkor esetleg adrive. Ott is kapsz 50GB-t.
2013. szept. 22. 19:48
 5/9 A kérdező kommentje:
19:48 : Nem néz ki rosszul, hasonló a megához, de köszönöm, megy a zöld kéz. :)
2013. szept. 22. 20:09
 6/9 pinkpancser ***** válasza:
Ingyenesen kicsit buta és nincs hozzá kliens, de tárolni és megosztani tud, és a 20/10-es netem max tempóval tölt fel/le.
2013. szept. 22. 20:16
 7/9 A kérdező kommentje:

Igen valahogy ezt vettem észre... ahogy nézem minden egyes belépésél igazolnom kell, hogy ember vagyok... persze amíg nem fizetek ... meg hát elég reklámos. Szerintem maradok a Megánál

Nem baj, azért köszönöm!

2013. szept. 22. 20:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Itt összesen 20 Gb-nyi ingyenes tárhelyet kapsz, használd! Én is kapok 5 GB-ot, mindketten jól járunk, plusz 20 GB-nyi tárhely kezdésnek neked is jól jön:

[link]

2013. okt. 17. 21:32
 9/9 anonim ***** válasza:
És nem bétaverziós, mint a Mega.
2013. okt. 18. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!