Drive, Mega vagy Dropbox melyiket válasszam?
Egyszerűen nem tudok dönteni, melyiket válasszam.A Megánál nagyon hívogató az 50gb (most regisztráltam próbaképpen, hát tárolásra talán jó de nincs valami sok funkció), viszont a Drive-ban, egyszerűen meg tudom nézni a dokumentumokat, hiszen ott van a fiókhoz. A Dropbox-ról nem tudok sokat, és azt se, hogy mennyire nehéz meghívókkal összegyűjteni több tárhelyet, mert a 2gb alap elég kevés. A Drive-ban meg nem nagyon tetszik, hogy az állományokat felhasználhatják erre-arra.
Szóval Ti melyiket ajánlanátok a felsoroltak közül?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Dropbox kizárva.
Drive és a mega...hmm.
Én MEGA-t használok, mert ha azt akarom hogy valaki le tudja tölteni az adott fájlt akkor el tudom neki linkelni.
Drive-ról is lehet linkelni, a megosztás gombbal.
"az állományokat felhasználhatják erre-arra"
Kik? Hogyan? Mire?
Drive-nál:
,,Az Ön Tartalma a mi Szolgáltatásunkban: amikor Ön tartalmat tölt fel vagy más módon elhelyez a Szolgáltatásunkban, Ön felhatalmazza a Google-t és munkatársait arra, hogy használja, tárolja, reprodukálja, módosítsa azt, abból leszármaztatott munkákat [módosított, az eredetin alapuló alkotás - a szerk.] állítson elő (mint például fordítások, adaptációk vagy egyéb olyan módosítások, melyeket azért hajtunk végre, hogy az Ön tartalma jobban együttműködjön a mi Szolgáltatásunkkal), kiadja, publikálja, nyilvánosan előadja, nyilvánosan megjelenítse és megossza a Tartalmat.
A jogok, amelyekkel ön a Licensz alapján minket erre felhatalmaz, korlátozottak: céljuk a Szolgáltatás működtetése, reklámozása és fejlesztése. Ez a Licensz érvényben marad még abban az esetben is, ha Ön többé nem veszi igénybe a Szolgáltatást. ,,
Amíg a Megán nem tudják, hogy miket töltesz fel.
De ez igazából nem zavar, most oké nem pont az én dokumentumaim fogják őket érdekelni, de hát valahogy biztonságosabbnak gondolom a Megát, ebből a szempontból. Csak a Drive kényelmesebb lenne, viszont kisebb a tárhely, főleg ez miatt nem tudok dönteni.
19:12 -> Köszönöm!
Igen valahogy ezt vettem észre... ahogy nézem minden egyes belépésél igazolnom kell, hogy ember vagyok... persze amíg nem fizetek ... meg hát elég reklámos. Szerintem maradok a Megánál
Nem baj, azért köszönöm!
Itt összesen 20 Gb-nyi ingyenes tárhelyet kapsz, használd! Én is kapok 5 GB-ot, mindketten jól járunk, plusz 20 GB-nyi tárhely kezdésnek neked is jól jön:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!