A Facebook miért ennyire bugos? Mit lehet tenni eme bug ellen? Nem t-u-d valaki valami kevésbé bugos oldalt, ahol sokan fenn vannak és ott el lehet érni az ismerősöket?
Beregisztráltam Facebookra ismerőseim nyaggatására és néhány közeli/távol lakó ismerősömet be akartam jelölni, erre azt írja ki, hogy csak olyanokat jelöljek be, akik a barátaim, ismerőseim, rokonaim stb... Én az ismerőseimet, barátaimat jelöltem be erre meg ezt a hibaüzenetet írja ki. Megáll az eszem, komolyan! Mi baja van ennek az ócskavas, semmitérő Facebooknak?
Ez még hagyján, de most már ezt a hibaüzenetet írja ki nekem:
Mi baja van ennek a nyamvadt Facebooknak? Nem azért regisztráltam be, hogy az idióta hibaüzeneteket olvassam, hanem azért, hogy elérjem az távoli ismerőseimet és barátaimat, akiket a távolság miatt nem láthatok naponta, s emiatt nem beszélhetnék velük minden nap.
Esküszöm, a myVIP-en kevesebb bug volt, mint a Facebookon! Mitől lett ennyire népszerű ez a szutyok bugos oldal?
Nem tud valaki valami kevésbé bugos oldalt, ahol sokan fenn vannak és ott el lehet érni az ismerősöket? Pár napja vagyok a Facebookon, de már elegem van belőle.
Nem írná ki az üzenetet, ha valaki nem utasította volna el a felkérésedet.
Az a bug amiről te beszélsz egy biztonsági funkció. Rövid idő alatt keletkező nagy mennyiségű ismerősjelölés káros tevékenységnek számít, mivel imitálod egy spambot viselkedését. Nem 1 óra alatt kell összeszedni 200 tagot, hiába célod a gyors kapcsolatkialakítás.
Példa: amíg az iwiw zárt volt, az volt a baj hogy nem lehet bejutni. Mióta nyitott, az a baj hogy mindenki regisztrál és küldi neked a reklámot. Tehát a te problémádra sincs megoldás, mert ami az egyik szempont szerint előny, az a másik miatt hátrány lesz. Tökéletes oldal pedig nincs.
Ez esetben a jelölések gyakorisága lehet a probléma. Próbálj mindig csak 2-3 embert jelölni, és megvárni amíg elfogadják.
A 2 napos tiltás semmi, gyorsan felmegy 30 napra, van akinél ez a 30 napos újra és újraindul hónapokon át. Ennek hátterében pedig valaminek lennie kell. Vagy a rövid idő alatt történő sok ismerős bejelölése, vagy a felkérések elutasításának ismétlődése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!