Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A barátnőm valahogy le tudja...

A barátnőm valahogy le tudja figyelni a facebook-omat. De a gépem közelébe se megy. Még is mindig tud mindent h kit néztem meg, kivel beszéltem, mikor jelentkeztem be és honnan stb. Ez hogy lehetséges? Esetleg van ez ellen valami védelem?

Figyelt kérdés

2013. júl. 29. 12:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Profilod nyilvánosra van állítva. Chat be van kapcsolva. Mindkettőt ki lehet iktatni. Vagy a barátnőd gépén belépve megjegyeztetted a jelszavad. Utána már a böngészővel visszakereshető.

Barátnőd valami tárgyként kezel amúgy? :D

2013. júl. 29. 12:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem... :D csak kicsit paranoiás... :D
2013. júl. 29. 13:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Jelenleg 800 km-re vagyunk egymástól és így is mindig mindent tud...Én kint vagyok németben ő otthon magyar országon... nincs valami facebook figyelő vagy valami hasonló kémprogram?? Nem vagyok otthon ezekben a dolgokban... Hogy tudja megnézni hogy kikre keresek rá?
2013. júl. 29. 13:16
 4/8 anonim ***** válasza:

Ilyennel kapcsolatban ne engem kérdezz, reméljük, hogy valami hozzáértőbb észreveszi a kérdést... Nekem nincs ilyen tapasztalatom, hogy lehetne valamivel figyelni. Azt tudom, hogy ha nem rejted le magad, akkor annyit látni, hogy mit írsz ki, mit lájkolsz, kit jelölsz ismerősnek... De hogy kire keresel rá, kivel beszélgetsz, meg mikor... nem vagyok hacker... :D

800 km-es távkapcsolatban meg talán megengedett egy kicsi paranoia. :)

2013. júl. 29. 13:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Igazad van h megengedett de elég idegesítő tud lenni...
2013. júl. 29. 13:26
 6/8 anonim válasza:
Szntem elosszor is valtoztass jelszavat,mert ezzel ha megjegyezte a baratnod gepe a jelszavadat akkor torlodik,illetve futtass le 1 virusirtot,az talan kiszurja,ha kemprogram van a gepeden.
2013. júl. 30. 22:42
 7/8 anonim válasza:

hello, az adatlapodon van egy olyan hogy tevékenységnapló, ott van minden, hogy kit jelölt be, mit lájkolt, kire keresett rá stb. Azt hogy mikor léptél be meg ott tudja megnézni ahol vannak az adatvédelmi beállítások, azon belül biztonság és aktív bejelentkezések. (de ennél a hely az csak becslés, szóval nem olyan pontos)

Védelem max hogy megváltoztatod a jelszavad :D

2013. júl. 30. 22:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Kösz!
2013. júl. 30. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!