Okoska98 kérdése:
Mi a véleményetek erről a youtube csatornáról?
Figyelt kérdés
Elindítottam az első saját youtube csatornámat, és kiváncsi lennék a véleményetekre! Valamint tanácsot szeretnék kérni amitől jobb lehetne!2013. szept. 22. 11:31
4/13 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem: http://www.youtube.com/user/TheTuduka
2013. szept. 22. 11:39
5/13 anonim válasza:
Gondoltam h egy Gamer csatorna lesz, bár már van belőle 100 milliárd. De ti sosem tanultok, bár igazából sok vizet nem zavar.
Csak már mindenki lesz..ja, szerintem tök felesleges ilyen témában csatornát csinálni. Minden Vérpistike ezzel akar hírnevet a YT-n.
Szánalmas.
Nekem ez a véleményem.
6/13 A kérdező kommentje:
én azt tervezem hogy androidos játékokat szeretnék bemutatni nem pedig PC-set, mert yt-n nem sok androidos videót láttam
2013. szept. 22. 12:25
7/13 anonim válasza:
Akkor sem érdekli már a kutyát sem ez a téma.
Ez már annyira lerágott csont, de váljék egészségedre ha ettől jobban alszol.
8/13 A kérdező kommentje:
Akkor véleményed szerint milyen videókat készítsek amivel nincs tele a youtube
2013. szept. 22. 14:05
9/13 anonim válasza:
Pl csinálj egy főző csatornát.
10/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok főzni :S
2013. szept. 22. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!