Mi a véleményetek erről a YouTube-os gameplay csatornáról? Hogy reklámozhatnám magamat?
http://www.youtube.com/user/sHarris167
Igaz, hogy "rétegjáték", amit játszok, és talán nem is jó stratégia GYK-n hirdetni magamat (legalábbis elég olcsó hatása van), de kicsit frusztrál, hogy a videóim utómunkájába órákat ölök azért, hogy összesen 6-7 nézőm legyen - és még ha lehet, ennél is jóval kevesebb visszajelzés. A stílusomon nem akarok változtatni (nekem az eszetlen poénkodás nem megy és nem is akarom, hogy menjen), viszont csiszolni szeretném, hogy valóban élvezhető legyen, amit csinálok.
Ne torodj az elsovel. Valoszinuleg egy idos f.sz, aki azt kepzeli, hogy minden rossz, ami a fiatalsaghoz kotodik.
Ismered az SSgamingtv-t? Ok az egyeduli magyar gameplayeket rogzito magyar csapat akiket ismerek. Eleg fiatalok, viszont ahhoz kepest egesz nagy felirdtkozo taborral rendelkeznek, ami (sztem) viszonylag rovid ido alatt jott ossze. Esetleg kerdezd meg oket, hogy ok hogy kezdtek, szerintem segiteni fognak neked. Valamint hirdesd magad nagyobb forumokon. Lenyeg, hogy sose add fel. Minden csak ido kerdese. Ido pedig boven van. Ugyhogy az ido neked kedvez :).
Én igazat adok az elsőnek!
A gameplay csatikat nem sokan nézik,inkább a szórakoztató csatornákat nézik többen-
5#
Ez nem teljesen igy van. Amerikaban a gameplay kommentatorok egy kulon iparagga notte ki magat.
Esetleg tanulj meg jol beszelni egy idegennyelvet (angolt), hogyha hosszabb tavig tervezed uzni a "szakmat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!