Miért van ennyi káromkodás az interneten?
Ez menő a fiatalság körében.
Csúnyán tudnod kell beszélned, alapfeltétel.
Köszönöm második hozzászóló,igazi inteligenciabetyár lehetsz ;)
Amúgy ez nem menőség kérdése.. énis fiatal vagyok,mégse beszélek trágár szavakkal...
Ömm, miért gondolod azt, hogy a FaceBook-os ismeretségedből kiindulva valós képet tudsz alkotni az internetes társadalomról és annak viselkedéséről?
Az én ismeretségi körömben pl. kb. senki nem káromkodik vagy beszél csúnyán nyilvánosan. Az pedig, hogy az üzenetek között (vagy beszélgetések során) elhangzik egy-egy, a nyomatékosítást kivitelező szócska, nos az nem böki a szemem, én is használok "csúnya" szavakat, ha valamit ki akarok emelni.
G.
Plusz még humorérzéked sincs...
(#3 voltam.) Goondolom, nem esett le, miért írtam, amit írtam.
Egyébként komolyra fordítva a szót: nem kell ehhez facebook. Menj el egy falusi kiskocsmába, vagy mondjuk valamelyik focicsapat drukkerkocsmájába egy vesztes meccs után, amiket ott hallasz, azok után a facebook üzenőfal szépirodalomnak fog tűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!