Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van ennyi káromkodás az...

Miért van ennyi káromkodás az interneten?

Figyelt kérdés
Felmegy az ember mondjuk a facebook-ra,és sorba olyan állapotfrissítéseket olvas, ami trágárkodással van tele.. tudom nem kötelező fenntlenni,meg ezeket olvasgatni,de rossz ránézni,és akkor ugyanez az üzeneteknél is.. küld az embernek üzenetet,és abba is káromkodik.. és nem csak egy ember.. mért nem tiltják ki az ilyen embereket az ilyen oldalakról??

2013. szept. 18. 19:17
 1/6 A kérdező kommentje:
kerestem google-n is,hátha zavar valakit rajtam kívűl,de nem sok mindent találtam a témával kapcsolatban...
2013. szept. 18. 19:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez menő a fiatalság körében.

Csúnyán tudnod kell beszélned, alapfeltétel.

2013. szept. 18. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
A f-szomtudja miért...
2013. szept. 18. 19:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm második hozzászóló,igazi inteligenciabetyár lehetsz ;)

Amúgy ez nem menőség kérdése.. énis fiatal vagyok,mégse beszélek trágár szavakkal...

2013. szept. 18. 19:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Ömm, miért gondolod azt, hogy a FaceBook-os ismeretségedből kiindulva valós képet tudsz alkotni az internetes társadalomról és annak viselkedéséről?

Az én ismeretségi körömben pl. kb. senki nem káromkodik vagy beszél csúnyán nyilvánosan. Az pedig, hogy az üzenetek között (vagy beszélgetések során) elhangzik egy-egy, a nyomatékosítást kivitelező szócska, nos az nem böki a szemem, én is használok "csúnya" szavakat, ha valamit ki akarok emelni.

G.

2013. szept. 18. 20:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Plusz még humorérzéked sincs...

(#3 voltam.) Goondolom, nem esett le, miért írtam, amit írtam.

Egyébként komolyra fordítva a szót: nem kell ehhez facebook. Menj el egy falusi kiskocsmába, vagy mondjuk valamelyik focicsapat drukkerkocsmájába egy vesztes meccs után, amiket ott hallasz, azok után a facebook üzenőfal szépirodalomnak fog tűnni.

2013. szept. 29. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!