Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Torrent arány hogyan?

Torrent arány hogyan?

Figyelt kérdés

A torrent oldalakon hogy szoktátok a feltöltési arányt javítani? A letöltött torrent seedelésével, vagy ti magatok feltöltetek egy új torrentot?

Én idáig csak seedeltem amit letöltöttem, de elnyésző a feltöltött mennyiség az arányokat nézve, ezért mindig rossz az arányom, van amit belehet állítani a utorrentben? vagy valahol máshol beállítani valamit?

#torrent arány
2013. szept. 10. 14:13
 1/2 soccerway ***** válasza:
A legtöbb oldalán már nincs arány, arány javításra jó ha letöltesz egy olyan torrentet amit sokan szednek épp és hagyod futni hetekig ha kell. + olvasnivaló: [link]
2013. szept. 10. 14:32
 2/2 anonim ***** válasza:

A legtöbb amit tehetsz, hogy minél tovább seedelsz. Hetekik, hónapokig akár hogy a többség kiszálljon idővel, és te még mindig ott maradj feltöltőnek amikor szükség lesz valakire.

A másik, pedig hogy figyelsz arra hogy mit töltesz le, és ha látod hogy nem lehet majd visszaosztani akkor nem rontod az arányodat vele.

Hacsak nem magyar szinkronos műsorokat vagy filmeket töltesz le vagy valamilyen magyar nyelven megjelenő anyagot, szinte minden elérhető publikus megosztókról is ingyen és regisztráció nélkül.

A programban pedig nem tudsz sok mindent beállítani, ott inkább korlátozni lehet.

2013. szept. 10. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!