Egerecske kérdése:
Facebook függők miért fontos nektek a sok like, megosztás, stb?
Figyelt kérdés
Például , feltöltötök egy jó képet azt oda van írva lájk ha te is így szereted így gondolod stb,, na most erre mi szükség van, én nem tudom. Ez kb olyan mint ha én a valós életbe adok neked bármit és rád szólok hogy dicsérd meg. Mi ez a bar**mság, hogy ott egy nagy fotó húszezresről azt ha megosztod lájkolod szerencséd lesz??!! Az akciós mobilokról nem is beszélve, kint van egy kb 170 ezer ft os telcsi képe az sorsolunk a lájkolók közt, Először is mindenkinek vannak közvetlen hozzá tartozó család ,barát, rokon,, egy szomszéd, vagy egy haver vagy bárki akinek ott személyesen oda adhatja ha már uyg sincs rá szüksége. Mert találkoztam ilyen szöveggel is : megvettem a legújabbat erre már nincs szükségem, lájk -osszátok azt sorsolunk ekkor-akkor. Nem vagyok facebook ellenes mert, más oldalról hasznosnak látom, például ezt az ingyen beszélgetést. Bár azért itt se ok minden, na nem igaz hogy amíg a buszra felszáll , felfelé a lépcsőn a szemét le nem venné a kezében levő okos telefonról. Vagy épp a fél óráig eszek egy szendvicset , mert egy harapás a kajába hopp egy lájk a telón, még le se nyeltem, a falatot már is nyomom a telót. Na meg azt kicsit feltűnő az a Sok kamu kép, a tipikus alszom azt lefotóznak, mintha nem egy előre megjátszott kép lenne. Oda írva a kép alá , így alszom én. Sok ott az olyan féle idézetek amikről azt se tudják mi az csak nyomják ezerrel, a tipikus szöveg , hogy az az igazi ember aki, ilyen -olyan stb. Valós életbe meg teljesen mások.2013. szept. 5. 17:35
1/1 anonim válasza:
ez azért van hogy tini pi**ák növeljék az egójukat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!