Miért lassú az internetem?
DigiNet-es ADSL-el internetem van. 4 megás, 450kb/s körüli a letöltése, viszont 2-3 napja a számítógép nem is jelzi egyáltalán, hogy az internetre csatlakozott volna. Át van x-elve az tálcán a kis monitorka. De viszont internet van, csak hihetetlen lassú. Egy Total Commandert ami 15 mega körül van 20percig töltött kb 20-40kb/s -es sebességgel. Néha viszont meg is szakad az internet és olyankor várni kell egy pár másodpercet és be tölteni ismét az adott oldalt. A számítógép most lett újra telepítve. Telefonon illetve laptopon is ugyan ilyen lassú.
A szolgáltatónál lehetnek gondok vagy esetleg nálunk a routerrel vagy kábellel stb..?
elvileg,nem a szolgáltatónál van gond hanem nálad, mert ha nem lenne kapcsolat vagy néha ledobna akkor ott a sárga háromszög mutatkozna, próbáld meg resetelni a routerr- modemet. Mérje egy internet sebességet routerr-el és routerr-nélkül is. [link]
Kábeleket is nézd át.
ki próbáltam mindent. meg próbáltam másik modemmel is. ugyan ez a probléma. meg próbáltam router nélkül, akkor is ez történt. többször reseteltem. ki-be dugdostam már a gépben, modemben, routerben is. nem tudom mi lehet a probléma.
számító géppel nincs gond, hiszen máson is ugyan ilyen lassú ha bár ott wifiről kapja a jelet.
"A helyi kapcsolat nem rendelkezik érvényes IP-konfigurációval."
egy ilyet kaptam. néztem speedtestet 50kb/s a sebessége. többször is le mértem. nem értem miért. mintha le lenne korlátozva...
meg csináltam a statikus ip-t nem változott semmi. viszont csináltam egy új speed testet hátha.
szerintem hihetetlenül gyászos. ha van még ötleted szívesen fogadom, de szerintem szólok a diginek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!