Mitől lehet lassú ilyen téren az internetem? (többi lent)
Csak egy buta ötlet. Most jobb nem jut eszembe, -mondjuk mert a Chrome-ot nem ismerem,- hogy malware keresést végeztél-e? Mert a bot-ok jellemzője az, hogy úgynevezett 'zombie' gépként használják más gépét és a felhasználó tudta nélkül, merthogy nincs nyoma, folyamatos spamek küldésére használja a gépet. Nem tudom a Security Essential keres-e ilyesmire. Na meg ha tényleg olyan izmos géped van, egy tűzfalat elbírna. Egyszer a gép előtt ülve halgattam valami műsort és kicsit furcsának is találtam, de azt állították, hogy minden fajta böngészés nélkül megtalálja a gépet a vírus.(általában valami vírus) Ja és MS Security Esentialt nem sokra tartják az itteni válaszolók sem. A semminél jobb, de azért nézz rá valami live antivirus cd-vel a gépedre a biztonság kedvéért.
A problémád lehet, hogy csak a chrome hibája. Van külön topicja ami elég terjedelmes: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!