Hogyan tudhatom meg, hogy milyen sebességű, és milyen netem van?
Figyelt kérdés
2009 óta ugyan az van, havonta 4ezer forint... De kicsit sokallom, De nem nagyon értek a számítástechnikához, így nem tudom megnézni, hogy ebben a kategóriában van-e olcsóbb szolgáltató. Hogyan tudnám megnézni, esetleg valami programmal? a net sebességét... és akkor utána tudnék nézni a keresőben, hogy van-e olcsóbb.. ugyan ilyen sebességű net. Előre is köszönöm a válaszokat.2013. szept. 5. 11:33
1/9 soccerway válasza:
speedtest.net egy sebességmérő oldal.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ezt írja: Download speed: 3.01 Mbps Upload speed: 0,29 Mbps
Ez milyennek számít, és ezért sok a havi 4 ezer forint? Valamelyik szolgáltatónál lehet találni olcsóbbat is, ebben a kategóriában? Mert végülis nekem ez megfelel, nem lassú meg ilyenek. Csak próbálnék spórolni, és találni mást ahol olcsóbb.
2013. szept. 5. 11:40
4/9 anonim válasza:
A UPC Fiber power kb. ugyan ennyibe kerül, és több mint 10 szer gyorsabb.
6/9 anonim válasza:
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen, nem szoktam torrentezni, vagy nagy mennyiséget feltölteni. Szóval, akkor ez a 30-as is sokkal nagyobb mint ami most van nálam, ha minden igaz?
2013. szept. 5. 12:01
8/9 anonim válasza:
Hát ha lehet hinni a teszt eredményeknek, akkor pont 10- szer lenne "erősebb" a 30 as, mint a jelenlegi.
9/9 A kérdező kommentje:
Okés, :)
2013. szept. 5. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!