Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Paypal fiókomban mit mutat ez...

Paypal fiókomban mit mutat ez az állás? (kép)

Figyelt kérdés

Vettem Ebayen egy terméket 2.99 dollárért. Ha jól olvastam minden oké volt amíg rendeltem meg fizettem. Beléptem utána oda ahova mutatja a PayPal miket vásároltam, fizettem és mennyit, mikor, stb. Az állásomnál mutatja hogy -2.99$, nem értem miért előtte a mínusz? Valamit nem jól csináltam?

[link]

2013. szept. 4. 15:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Soha életemben nem használtam PayPal-t, de józan paraszti ésszel, ha az ember vesz valamit, akkor az összeg az minusz*, és a termék a plusz.

*: hiszen levonod a számládról, azáltal, hogy fizetsz...

2013. szept. 4. 15:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, de itt csak a mínusz összeget írja, a termékről szó sincs. Én csak annyit szeretnék megtudni, hogy most levette a 2.99 dollárt és mínuszban vagyok? Vagy kellett volna rá tennem pénzt, hogy abból vegye le? Nem tudom ennél jobban érthetően. Vagy a kettő ugyanaz? És mindegy, nincs most veszteségem?
2013. szept. 4. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!