Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnám megnézni a...

Hogyan tudnám megnézni a gépen a wifi jelszót?

Figyelt kérdés
Apám levédte jelszóval a wifi t de a gép jelszavát azt tudom.. tehát megkene nézni valahogy a wifi jelszavát. ez lehetséges? ha igen hogy? Reset elés szóba sem johet! előre is köszönöm

2013. szept. 3. 19:07
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
A WirelessKeyView sajnos semmit nem ad ki... mi lehet a baj?
2013. szept. 4. 19:07
 12/20 anonim ***** válasza:

Te magad adtad meg a választ: a géped nem wifin keresztül csatlakozik, így nincs is tárolva a Windowsban a kulcs. De ahogy kiderült, nincs is szükség erre a programra, Windowsból is ki tudod (pontosabban: tudnád) nyerni az adatokat.

Két lehetőséged van: vagy bejelentkezel a routerre, és megnézed ott, vagy pedig elkéred a jelszót.

2013. szept. 4. 21:51
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen megtaláltam az ezköz weboldalán! :D

Wireless Security menüpontban :D nagggyoon köszönöm!!!

2013. szept. 6. 19:00
 14/20 Kola17 válasza:

Ha windows 7-en akarod megnézni akkor start -> vezérlőpult

-> hálózati és megosztási központ -> Kapcsolatok -> vezeték nélküli hálózati kapcsolat - > vezeték nélküli tulajdonságok -> biztonság -> karakterek megjelenítése

Remélem tudtam segíteni.

2015. jún. 10. 23:17
 15/20 szanika2000 válasza:
Kedves hetes válaszoló ha én rányomok jobb gombbal nem csinál semmit lehet én vagyok a hülye vagy csak nem tudom megkülönböztetni a jobbat a baltól :D
2015. júl. 29. 16:20
 16/20 anonim válasza:
win 8-on hogyan kell megnézni?
2015. nov. 15. 00:10
 17/20 anonim válasza:
Hálás köszönetem így több év elteltével a #3 válaszolónak:) megmentette a kocka életemet:D
2016. febr. 12. 19:32
 18/20 anonim válasza:
Köszönnettt :)
2016. jún. 19. 20:38
 19/20 A kérdező kommentje:

Örülök hogy ennyi év után is segít a kérdésem nektek. :)

Azóta én is nagy szaki lettem :D infó érettségi meg minden.

2016. okt. 14. 22:07
 20/20 pandamanci válasza:

Ez tök jó, hogy megkérdezed a wifi jelszó elérési útvonalát és amikor a 6-os (ezúton is köszönöm neki) megadja a választ, akkor azt írod nincs is wifi...hát nagy ész vagy.

Jó lenne, ha inkább apukáddal beszélnéd meg, h játszhatsz-e a gépén!

2017. febr. 27. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!