Hogyan tudnám megnézni a gépen a wifi jelszót?
Máskor viselkedj jobban :D
Egyébként keresd meg a modem, vagy router dobozzát, papirjait és lépj bele.
Rajta van, hogy kell:
általában igy:
megnyitod a böngészőt: fentre, ahová URL-t irnál oda ird:
ezt: 192.168.1.1 , vagy ezt: 192.168.0.1 , vagy ezt: 192.168.1.0 (ha ezek nem működnek, akkor keresd meg a papirokon, rajta kell lennie)
Ha ez megvan akkor a belépéshez valoszinűleg fog kérni kodot(szintén a papirokon lesz), de vannak megszokottak:
név:user kod:user, név:admin kod:admin, név:admin, kod:1234(vagy 12345)...ezek az alapok, de ha más lenne, akkor rajta a papiron, hacsak a szolgáltato nem változtatta meg és nem adott jogot hozzá, hogy belépj(akkor pehh :D)
Aztán ha bent vagy akkor kerres wlan beállításokat és valahol ottt lesz
Nem értem mi szükség van erre külön programra ha anélkül is meg lehet nézni.
Menj be a Vezérlőpultba, ott a hálózati kapcsolatok, adapterbeállítások módosítása. A WiFi kártyának az ikonjára jobb gomb, tulajdonságok, biztonság vagy valami ehhez hasonló fül ( most nem tudom megnézni mert telefonról vagyok ) és ott lesz a jelszó. Kipipálod a karakterek megjelenítését és kész.
6-os vagyok.
Bocsi, rosszul írtam így hogy most megnéztem a gépen.
A tálcán rámész az internetkapcsolat ikonjára. Itt a rácsatlakozott WiFi hálózatra nyomsz egy jobb gombot, Kapcsolat tulajdonságainak megjelenítése, és a megnyíló párbeszédablakban kipipálod a karakterek megjelenítését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!