Google+ kapcsolataimhoz nem lehet személyes megjegyzést/feljegyzést elmenteni, mint más közösségi oldalakon?
Figyelt kérdés
2013. szept. 1. 12:26
1/9 soccerway válasza:
Nem mert ez nem egy hagyományos közösségi oldal.
2/9 A kérdező kommentje:
és ti hogyan oldjátok meg? mire használjátok? Számomra így használhatatlan. Én arra használnám, hogy aki egy körben van azokkal néha megosszak valamit, és ők egy tematikába esnek, mondjuk a hobbym, de azon belül is vannak, akikkel szorosabb a kapcsolatom, mondjuk tudom kik, és vannak akikkel csak egyszer találkoztam, de adott esetben jó, ha tudom őket értesíteni. Most csináljak egy olyan kört, hogy mondjuk "Sakkozó ismerőseim", és csináljak egy olyant, hogy "Sakkozó ismerőseim, akikre nem emlékszem, hogy pontosan honnan ismerem őket, vagy igen, de nem tudom ide leírni"
2013. szept. 1. 14:39
3/9 soccerway válasza:
Ha valakit felvettél egy körbe, akkor nem mindegy tudod-e ki? oda tartozik és csókolom látni fogja amit megosztasz. Ha nem jó keresel másik közösségi oldalt ami tudja ezt.
4/9 A kérdező kommentje:
csak így nincsen funkciója, mert értelmetlen 1000 kört csinálni
2013. szept. 1. 16:22
5/9 soccerway válasza:
Számodra nincs, mások számára van.
6/9 A kérdező kommentje:
Ezt kérdeztem, hogy mi? De nem kaptam választ.
2013. szept. 1. 17:44
7/9 A kérdező kommentje:
Egyébként meg nem rosszul tudjátok? A Névjegyben találtam, hogy elkészíthetem bárki névjegyét, ami "Csak neked látható." Ez nem pont az, amit akarok?
2013. szept. 5. 17:26
8/9 A kérdező kommentje:
Tudna valaki válaszolni? Előre is köszönöm.
2013. szept. 6. 16:28
9/9 soccerway válasza:
Meg tudod nézni bárki névjegyét, és azt át is tudod írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!