Hogyan töröljem Youtobe-on a 'Fullscreen' partnerséget?
Figyelt kérdés
Nem rég a Youtube csatornámmal partnerséget kötöttem a Fullscreen nevű céggel. Ugye ezáltal engedélyeztem hogy hirdessenek a csatornámon, videóimnál.. Szeretném ezt a szerződést/partnerséget vissza mondani. Egyre zavaróbbak a hírdetések, de sehol nem találom se az oldalukon ( [link] ) se a Youtube beállítások között hogy hogyan lehet ezt tiltani. A kérdésem egyszerű, hogy töröljem a partnerséget ?2013. aug. 31. 23:06
1/4 uno20001 válasza:
Törölni azt nemigen fogod, mivel szerződést írtál alá. Ha meghatározatlan időre kötötted meg, akkor bármikor fel tudod bontani a szerződést. Ha meghatározott időre írtad alá, akkor jelezni kell feléjük, hogy a te szerződésedet az idő lejárta után ne újítsák meg, ezután megvarod, míg lejár a idő és utána tudod bontani a szerződést. Sajnos többet nem tudok mondani, keresd meg a Fullscreen support-ját.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor ezt megszívtam.. Köszönöm a választ!:)
2013. szept. 4. 20:06
3/4 anonim válasza:
Én pont most jelentkeztem, ezek szerint nem éri meg? Te mennyit kerestél a videóddal?
4/4 A kérdező kommentje:
Egy forintot se. De sokan írják hogy jól lehet vele keresni, de gondolom ehhez normálisan be is kell állítani. :)
2013. szept. 6. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!