5510 kérdése:
Ha youtube partner lettem a Fullscreen-él, akkor már nem a google adsense számolja a bevételeket?
Figyelt kérdés
Mert mióta partner lettem, nem számolja, de az a baj, hogy a Fullscreen oldalán sem számol semmit.
Itt is várni kell egy hivatalos levélre, mint adsense-nél?
Köszi a választ előre is.
2013. jún. 14. 23:46
1/12 anonim válasza:
Azért mert már nem az adsense kezeli a hirdetéseket hanem a fullscreen.
Ők fogják ezt kifizetni.
Nekem is így van.
(admin4911)
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi!
Csak azért így gáz, mert 12000ft van az adsense-n, és akkor az most ott fog maradni? Mert ugye 20000től utalnák.
2013. jún. 15. 11:56
3/12 A kérdező kommentje:
Amúgy meg már 4 napja partner vagyok, de még egy forintot sem mutat a fullscreen...miért van ez?
2013. jún. 15. 16:48
4/12 anonim válasza:
dashboardról adnál egy képernyő felvételt?
igen,ott fog maradni.
5/12 A kérdező kommentje:
2013. jún. 15. 22:05
6/12 anonim válasza:
Csak akkor ha felbontod velük a szerződést.
Pár nap múlva számlál,a dashboard.
Ha akkor sincs ott semmi írj.
7/12 A kérdező kommentje:
oksa!
köszi a segítséget! Nekem milyen csatornád van? Gameplay?
2013. jún. 16. 14:18
9/12 A kérdező kommentje:
Ja jó, így tudom, csak most nem írta ki a neved :)
köszi
2013. jún. 16. 23:09
10/12 A kérdező kommentje:
Azt esetleg nem tudod, hogy azt a pénzt, ami az adsense-n maradt, fel lehet használni valahogy? Pl facebook hirdetésre? Vagy teljesen más a kettő dolog?
2013. jún. 17. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!