Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » YouTube-on, ha partner vagyok,...

YouTube-on, ha partner vagyok, akkor mennyi pénzt kaphatok a videómért?

Figyelt kérdés
Egy videó megtekintése, vagy a csatornamegtekintések számítanak? Esetleg vonhatnak le valamiért pénzt?
2013. jún. 6. 14:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Pénzt nem vonhatnak le! és változó! a Youtube olyan piszkos egy szemét hogy hol így hol úgy fizet! Csatorna megtekintés,videó megtekintés,feliratkozás,videó megtekintése időben (hány percet néztek a videódból) ezekra számíthatsz h ezekre fizet! h mennyit? az kérdőjel! sosincs olyan aki elmondja! :)

Kivéve most én ! :P :)

14340 össz megtekintésem van ez az összes vidim megtekintése!Az összes videóm összes megtekintése :) (32db vidi)

17060 perc össz megtekintés a videókon ez azt jelenti h összesen ennyi percig nézték a vidijeimet :)

40 feliratkozó

és erre van most 20$-om...

Nemsok de 2 hónapja se kezdtem és nemis vagyok túl aktív! szóóval a kicsik youtube-on nem annyira érnek semmit! :) ahoz meg h nagy legyél nagyon nagy szerencse is kell meg persze sok minden más :) gondolok én itt megfelelő kor-ra (egyáltalán ne legyél 18~20 alatt...) tudás is kellhet hozzá :) kezelni megfelelő progikat :) gondolok én itt Sony Vegas-ra Ps.. ésatöbbi :) vagy ha már jobban be akarsz "vágódni" és tényleg pénzt is keresni nem árt a nyelvtudás (angol)...a magyarok kevesen vannak...rajtad múlik h az emberek mennyire kedvelnek és h számukra érdekesek-e a vidijeid! először megkell találnod a célközönséged aztán eldönteni h megérie a dolog :D

2013. jún. 6. 18:55
 2/3 anonim ***** válasza:
ha nem Adsense reklámos partnerséget használnál,hanem hivatalos partnerséget akkor jobban fizetne.
2013. jún. 10. 22:16
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem te elvagy tévedve :) nincs ilyen amiről te beszélsz :) csak Adsense van! :) és eez a hivatalos :)
2013. júl. 7. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!